26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4771
EURO34.7556
ALTIN2439.5

Doğal yaşamayı tercih edenlerin yeni adresi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Doğal yaşamayı tercih edenlerin yeni adresi
Abone ol
Osmaniye’nin renkli simalarından Bülent Durna, “Doğal Yaşam Merkezi’ni” faaliyete geçirdi.
Osmaniye’nin renkli simalarından Bülent Durna, “Doğal Yaşam Merkezi’ni” faaliyete geçirdi.

Öncelikli amaçlarının insanlara hizmet olduğunu söyleyen Bülent Durna, Osmaniye’de insanları bitkilerle doğal yağlarla bakımı tanıştıracağını  ve kimyasal kozmetikten kurtulmanın yollarını göstermeye çalışacağını söyledi. Durna, ayrıca Doktor Mehmet Nurdağ ve yardımcısı Fatma Korana ile birlikte  doğal yaşam merkezi’nin danışmanlığını yapacağını belirtti.



Osmaniye’deki doğal yaşam merkezinde saç ve cilt bakımı, özel macunlar, sağlıklı zayıflamak isteyenler, doğal bitki çayı türleri ile doğal yaşamı tercih edenlerin adresi Doğaten doğal yaşam merkezi hizmete açıldı.

Doğaten Doğal Yaşam Merkezi. Dr. Mehmet Nurdağ yönetimindeki merkezde 25 yıllık bilgi birikimiyle Bülent  Durna ve 18 yıllık hemşire Fatma Korana ile birlikte Osmaniye ye hizmet için yola çıktılar.



Bülent Durna  açtıkları  Doğaten Doğal Yaşam Merkezi için şunları dile getirdi; “ Osmaniye için doğal yaşam alanında bir şeyler yapmak bizim için çok önemli. Bu nedenden dolayı Osmaniye’nin bir eksiği olan doğal yaşam merkezini açmak istedik. Yaptığımız her ürün doğaldır. Özellikle saçta ve ciltte bu konu da çok iddialıyız. Aynı zamanda cildi kimyasallardan kurtaracağız ve Osmaniye’yi doğal yaşamla tanıştırıp bu sektörü ilerleteceğiz. Geniş ürün yelpazemizle A’dan  Z’ ye aranılan her şeyin mevcut olduğunu bildiririz. Cildine ve sağlığına önem verenlerin bizlere uğramasını isteriz. Her insanın cildi, teni değerlidir, bizler var olan fakat gün yüzüne çıkmayı bekleyen o güzelliği doğal yollarla ortaya çıkarmayı istiyoruz. Kış ayları da yaklaşıyor özellikle ilaç kullanamayan veya da alerjisi olanlara özel bitkilerle tamamen doğal karışımlarımız da hazır. Bu konu da Dr. Mehmet Nurdağ ve hemşiremiz Fatma Korana ile birlikte yasal ve sağlıklı yollarla insanlarımıza faydalı olmak istiyoruz’’ dedi.



Dr. Mehmet Nurdağ yönetimindeki doğal yaşam merkezi hemşire Fatma Korana Hacamat ve sülük hakkında bilgilerini aktardı: “Kan ve dokulardaki gaz ve toksinlerin atılmasını sağlar. Hacamat tabi doğal kartizonu artırır. Bu veri klinik çalışmalarla ispatlanmıştır. Bu da hacamat sonrası ağrılı durumların azalmasını hatta ağrıların yok olmasını sağlamaktadır. Doktor sülükler hayat veriyor. Sülükle 3 tedavi birlikte görülüyor. Hacamat, akapuntur ve vücuda verdiği 105 enzimler. Cilt bakımında hacamat ve sülük uygulaması yapılmaktadır’’



Doğal yaşamayı, sağlıklı yaşamı tercih edenlerin yine doğal ürünlerle daha zinde kalabilmeleri için adresin; Alibeyli mahallesi, Atatürk caddesi  No.268 Osmaniye merkezinde bulunduğu kaydedildi.










  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar