26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5763
EURO34.9884
ALTIN2459.6

ÇUGEDER İlk olağan genel kurul toplantısını yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇUGEDER İlk olağan genel kurul toplantısını yaptı
Abone ol
Çukurova Sosyal, Kültürel, Gelişim ve Dayanışma Derneği (ÇUGEDER) ilk olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.
Çukurova Sosyal, Kültürel, Gelişim ve Dayanışma Derneği (ÇUGEDER) ilk olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Kısa zaman önce kurulan Çukurova Sosyal, Kültürel, Gelişim ve Dayanışma Derneği üyeleri ilk olağan genel kurul toplantısı için bir araya geldi.

Rahime Hatun Mahallesi Poyraz Rezidansta bulunan dernek merkezinde gerçekleştirilen genel kurulda divan başkanlığını aynı zamanda dernek başkanı da olan Eda Bereket Güvenç yaptı.

Dernek üyeleri ve basın mensuplarının katıldığı genel kurul toplantısında Adana'dan gelen misafirler de yer aldı.

İstiklal Marşı okunması ve saygı duruşunun ardından konuşan Güvenç, üyelere ve basın mensuplarına derneği kurma amaçları hakkında bilgi verdi.

Güvenç, konuşmasında, "Derneğimiz; İnsanımızın yaşam standardını artırıcı her türlü eğitim, kültürel ve sportif aktivitelerin yaygınlaştırılmasını sağlamak, Sosyal yardımlaşma ve dayanışma kültürüne katkıda bulunmak amacı ile kurulmuştur. Amacımız kâğıt üzerinde bir dernek olmak değil. Hem yönetim kurulumuz hem de tüm üyelerimizle hiç durmadan sahada çalışacağız. İhtiyaç sahibi insanları bire bir tespit edip; yardımsever insanımızla onlar arasında bir köprü olacağız. Elbette dernek çalışmalarımız bunlarla sınırlı kalmayacak. Osmaniye’de büyük eksikliğini hissettiğimiz; kültürel, sanatsal ve sportif aktiviteler tertiplemek, çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimlerine katkıda bulunmak, meslek sahibi olmak isteyen insanlara yönelik ücretsiz kurslar düzenlemek başlıca hedeflerimiz arasında. Osmaniye Valiliğimiz, Belediyemiz ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarımızla uyumlu bir şekilde dernek amaçlarımız doğrultusunda projelere imza atmak istiyoruz. Buradan bizimle aynı dayanışma fikirlerini ve sosyal yardımlaşma duygularını taşıyan insanlarımızı dernek çatımız altında görmek istediğimiz çağrısında bulunuyoruz. Siyasi görüşü, dili ve ırkı fark etmeksizin herkesi derneğimize bekliyoruz." Dedi.

Konuşma sonrasında dernek organlarının seçimi yapıldı. Divan başkanı Güvenç’in, kurula katılan dernek üyeleri ve basın mensuplarına teşekkür konuşması ile genel kurul sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar