26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4408
EURO34.7512
ALTIN2438.9

Coşkun’dan “Atatürk’ün Osmaniye ziyareti” mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Coşkun’dan “Atatürk’ün Osmaniye ziyareti” mesajı
Abone ol
Vali Ömer Faruk Coşkun, 16 Ocak Atatürk’ün Osmaniye’ye gelişinin 93. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

ValiÖmer Faruk Coşkun, 16 Ocak Atatürk’ün Osmaniye’ye gelişinin 93. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Coşkun mesajında şu görüşlere yer verdi: 
 “Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Osmaniye’mizi şereflendirmesinin 93.yıl dönümünün yaşandığı bir günde, Osmaniyeliler olarak onun buraya gelişini kutlamanın bahtiyarlığını yaşıyoruz.
 
Kurtuluş Savaşı’nın kazanılmasının ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin vilayetlerini tek tek dolaşarak Anadolu insanıyla bir araya gelen Gazi Mustafa Kemal Atatürk gerçekleştirdiği bu ziyaretlerle, savaşın kazanılmasında büyük emeği geçen Anadolu insanına şükranlarını iletmiş, savaşlarla yorgun düşen milletine moral aşılamış, modern kalkınmış güçlü bir Türkiye’yi inşa etme yolunda halkın görüşlerini alarak aynı zaman da bu milletin irfanına ve zekâsına da güvendiğini göstermiştir.
 
Değerli Hemşerilerim
Türk milletinin yüksek vasıflarına güvenen, kazanılan her türlü zaferin milletin eseri olduğunu ifade eden Atatürk, 16 Ocak 1925 tarihinde İlimizi de ziyaret etmiştir. Gazi Mustafa Kemal’i ağırlamanın sevincini yaşayan Osmaniyeliler de birlik ve beraberlik içerisinde onu bağrına basarak, coşkuyla karşılamışlar ve şehrimizi onurlandırmasının mutluluğunu yaşamışlardır.
 
Aziz milletimizin o zor günlerde ortaya koyduğu birlik, beraberlik, azim ve kararlılık bugün de ülkemizin güçlü bir devlet olarak dünya milletleri arasında her geçen gün yükselmesinin en önemli kaynağıdır. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece, aşamayacağımız hiçbir engelin, alt edemeyeceğimiz hiçbir iç veya dış tehdidin olamayacağına inanıyorum.
 
Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını saygı, minnet ve rahmetle anıyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.” 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar