26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5829
EURO35.0167
ALTIN2461.1

Çocuklarımızın okumasına yardıma hazırız!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çocuklarımızın okumasına yardıma hazırız!
Abone ol
Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD), kent merkezine bağlı Issızca köyündeki İlköğretim okulunu ziyaret ederek, dergi ve kitap bağışında bulundu.

Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD), kent merkezine bağlı Issızca köyündeki İlköğretim okulunu ziyaret ederek, dergi ve kitap bağışında bulundu.

OŞYAD yayınlarının ülkenin her yanındaki, özellikle Köy okullarına gönderilmesine önem veren dernek yönetimi, Osmaniye Merkez Issızca Köyü, Şehit Ahmet Çalık İlköğretim Okulu’na ziyarette bulundu.

Dernek Başkanı Mustafa Bardak, Yönetim Kurulu üyesi Ahmet İpek ve dernek üyesi Osman Körkü ile birlikte Issızca Köyündeki ilköğretim okulu ziyaret edildi. 

Okul Müdürü Suat Özat ile yapılan görüşme ve sohbet sonrasında, OŞYAD yayınları arasında yeralan Şelale dergisi ile birlikte dernek üyelerinin kitaplarının okul kütüphanesine bağışlanacağı bilgisi verildi.

Okul Müdürü tarafından olumlu karşılanan bu davranış sonunda, Dernek Başkanı Mustafa Bardak ile birlikte, beraberindekiler tarafından  öğrencilere derneğin yayın organı Şelale dergisi ile kitapları dağıtıldı.

Issızca Köyündeki İlköğretim okulunda  öğrencilere kitap dağıtılması programı kapsamında, şiir ve türkü sunumu da yapıldı.

Kısa süreli etkinlik kapsamındaki programda konuşma yapan OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak; “ Köylerimizde eğitim ve öğretim görmek isteyen çocuklarımızı önemsiyoruz.

Köy okullarımıza derneğimizin yayınlarını hediye ediyoruz. Yetir ki çocuklarımız okunu diyoruz. Sizlerin gözlerinde şiir sevgisi görüyor, bu amaçla sizlere yayınlarımızı bugün kütüphanenize hediye etmeye geldiğimizi belirtmek istiyoruz. Sevgili çocuklar! Okumak ve okuduklarınızla yaşamını
sürdüreceksiniz.

Okulunuzdaki arkadaşlarınızla, barış ve kardeşlik içerisinde yaşamanızı, öğretmen ve okul yönetimine karşı saygılı olarak eğitim ve öğretiminizi göstermenizi sizlerden bekliyoruz. Sizlerin eğitim ve öğretim yılı sonunda bir üst sınıfa geçmiş olmanızdan mutlu olacağız. Bugün sizleri baharın ilk günlerinde eğlendirip, dergi ve kitap hediyeleri vereceğiz.

Eğitim-öğretim yılı sonunda karnelerinizde zayıf getirmeyeceğinizin sözünü verirseniz, yine köyünüze gelir, sizlerle birlikte oluruz!” diye konuştu.

Issızca Köyü İlköğretim okulu ziyareti sırasında; OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak ile Yönetim Kurulu üyesi Ahmet İpek şiirleri ile, dernek üyelerinden Osman Körkü bağlaması eşliğinde türküleriyle öğrencilere duygulu anlar yaşattı. 
Program sonunda okul öğretmenleri ile birlikte Okul Müdürü Suat Özat, teşekkürlerini belirterek, ikramlarda bulundular. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar