26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5549
EURO34.9659
ALTIN2437.2

Cezaevi Personeli Sevgililer Gününde Kahvaltıda Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cezaevi Personeli Sevgililer Gününde Kahvaltıda Buluştu
Abone ol
Osmaniye 2 Nolu T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi Müdürlüğü tarafından, Sevgililer Günü nedeniyle, personele yönelik kahvaltı özel program düzenlendi.
Osmaniye 2 Nolu T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi Müdürlüğü tarafından, Sevgililer Günü nedeniyle, personele yönelik kahvaltı özel program düzenlendi.

Yol çatı Ramazan Usta Tesislerinde yapılan etkinlikte, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz eşine, Cumhuriyet Savcısı Hakan Celal Kan eşi Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan'a kırmızı gül hediye ederek Sevgililer gününü kutladılar.

Daha sonra ise 2 Nolu T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi Müdürü Metin Sönmez ve Cumhuriyet Savcısı erkan Sabır işle birlikte diğer katılımcılara kırmızı gül vererek, 14 Şubat Sevgililer Gününü kutladı.

Organizasyonu sağlayan personele ve yakınlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, "Sevgi; vermektir, sevgi almaktır, fedakarlıktır, fedakarlığı görmektir. Bugün sevgililer günü. Kişisel olarak böyle günlere pek çok taraftar olan bir insan değilimdir.

Bugünlerin, insanların birbirleri arasında var olan sevgiyi, saygıyı, muhabbeti, birliği, beraberliği arttırmayı, anmayı, hatırlamayı vesile kılmasından dolayı seviyorum. Yoksa sadece hayatta bir günü eşimiz için sevgililer günü olarak veyahutsa bir günü anneler günü olarak, yada bir günü doğum günü olarak kutlamanın hiç bir kıymeti olmadığını düşünüyorum. Ama bu günler aramızdaki bağların sevginin, saygının artmasına vesile olacağı için seviyorum. Bu yüzdende de Cezaevi Müdürümüze ve değerli personelimize teşekkür ediyorum." dedi.

Osmaniye 2 Nolu T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi Müdürü Metin Sönmez ise şöyle dedi: "Cemal Süreyya'nın çok güzel bir sözü vardır, derki; "Yemek üzerine ne düşünülür bilemem ama kahvaltının mutlulukla alakası olmalı" Bugün buradaki bu arkadaşlarımızın yüzünde bir tebessüm, mutluluk görüyorum. Ciddi anlamda sıkıntı çeken, sıkıntılı bir ortamda çalışan personel arkadaşlarımızın bugün de mutlu bir şekilde aileleriyle birlikte huzurlu bir ortamda kahvaltı yapmaları bizleri de gerçek anlamda mutlu etti. Bundan sonra da bu tür organizasyonlar başsavcımızın öncülüğünde devam edeceğine inanıyorum. Tekrar sevgililer gününüz kutlu olsun" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar