26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5936
EURO35.0136
ALTIN2456.2

Cevdetiye Belediyespor yeni sezona hazırlanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cevdetiye Belediyespor yeni sezona hazırlanıyor
Abone ol
Cevdetiye Belediyespor önümüzdeki sezon için çalışmalara şimdiden başladı.
Cevdetiye Belediyespor önümüzdeki sezon için çalışmalara şimdiden başladı.

Sezona tam olarak hazırlanmak için ziyaretlere ve ekibi kurma işlerine başlayan Cevdetiye belediyespor ilk ziyaretini Cevdetiye belediye başkanı İlhami Önal’a gerçekleştirdi.
 
Cevdetile belediyesine gerçekleştirilen ziyarete Cevdetiyespor kulüp başkanı Süleyman Hikmet 2. Başkan Mustafa Gök Takım kaptanı ve aynı zamanda  radyo gönül yönetim kurulu başkanı   Muhammet kırlar ve takım teknik direktörü olarak konuşulan ve görüşmelerinin devem ettiği ifade edilen Sait Kaya’dan oluşan heyet katıldı.

Cevdetye spor adına görüşmeler yapıldıktan sonra Cevdetİye belediye başkanı İlhami Önal’a 2009-2010 sezonunda amatör ligde alınan birincilik kupası Sait Kaya tarafından takdim edilirken takım kaptanı olarak görev  alacak olan   Muhammet Kırlar  tarafından da başkan Önal’a 80 numaralı İlhami başkanın adı yazılı forma armağan edildi.

Görüşmelerde takıma ellerinde olan imkanlar çerçevesinde her türlü destek olacağını açıklayan başkan Önal; “Cevdetiye için bir çivi bile çakacak olanların her zaman yanında olduk ve olacağız. Çünkü biz Cevdetiye sevdalısıyız.

Futbolla yetişen biri olarak genlerimizin hangi doygularda olduğunu çok iyi tahmin edebilirim bunun yanı sıra gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak tuta bilme adına hem eğlenceli hem seviyeli ve prestijli bir iş Cevdetiye’mize faydası olacağına inanıyorum bundan dolayı size elimden gelen desteği vereceğime inanın”dedi.

Başkan Önal’n açıklamasına kulüp 2 başkanı Mustafa Gök, “İlhami başkan daha öncede bize destekleri oldu hep yanımızdaydı şimdi yine yanımızda olması bizi gururlandırdı. Başkanımıza desteklerinden dolayı şimdiden teşekkür eder başkanımızı gururlandıracağız inşallah” dedi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar