02 Mayıs, 2024, Perşembe
DOLAR32.5132
EURO34.8544
ALTIN2421.0

Cebelibereketli Gazetecilerden emniyete başsağlığı ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cebelibereketli Gazetecilerden emniyete başsağlığı ziyareti
Abone ol
CGC Başkanı Cihangir: “Gerekirse kalemlerimizi bırakır, silahları alırız” Bizleri kimse yıldıramaz, yıkamaz
CGC Başkanı Cihangir: “Gerekirse kalemlerimizi bırakır, silahları alırız” Bizleri kimse yıldıramaz, yıkamaz

Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul’da meydana gelen ve 36’sı polis 44 vatandaşın şehit olmasının ardından İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman’a başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, gazetecilerin ziyaretinde yaptığı açıklamada, Türkiye’nin bir taraftan kaba güç ile diğer taraftan da ekonomik olarak baskı altında tutulmaya çalıştığını belirtti.

Gökduman, “Bizi kendi politikaları ile yönetmek istiyorlar. Buna biz izin vermeyeceğiz. İzin vermediğimiz içinde bu tür eylemler olacaktır. Ama bizim insanımız, milletimiz beraber olduktan sonra bunların yapabileceği hiçbir şey yok. Bu toprakları kazanabilmek, koruyabilmek için milletimiz çok ağır bedeller ödedi. Biliyorsunuz yakın bir tarihte olan 15 Temmuz darbe girişiminde vatandaşlarımız kendilerini tankların silahların altına attılar. Bu böyle olduğu müddetçe bizleri kimse yıldıramaz, korkutamaz” diye konuştu.
 
Türk milletinin devletinin yanında olduğunu dile getiren Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir,

Cihangir, “Şundan eminiz ki bu ülke de bu tür çakallar ve bunların arkasında olan iş birlikçileri amaçlarına ulaşamayacaklar. Sizler gibi bu ülkeyi, bu vatanı seven, 15 Temmuz’da sokağa çıkarak şehit olan, gazi olan vatandaşlarımız olduğu sürece bunlar amaçlarına ulaşamayacaklardır. Şu da bir gerçek ki terör, nereden gelirse gelsin, ismi ne olursa olsun sonuçta tek bir amacı var. O da ülkeyi kaosa sürüklemek. Ülkeyi bölmeye çalışmak. Bizler gazeteciler olarak gerekirse kalemlerimizi bırakır, devletimizin emrinde milletimiz için silahlanarak savaşmaya hazırız . Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar, Türkiye’de 15 Temmuz’da bunu çok rahat gördüler, bu halk devletiyle milletiyle siviliyle, polisiyle, askeriyle birlikte oldu ve bu kökleri dışarı da olan bu maşalara izin vermedi ve bundan sonra da vermeyecektir” ifadelerini kullandı.
 
CGC yönetimi daha sonra Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nü ziyaret ederek burada Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Baz, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Murat Korkmaz ve çevik kuvvet polisleri ile bir araya geldi.

Türkiye’ye karşı topyekün bir saldırı olduğunu söyleyen Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Baz, “Bizde bunun farkına vardık ve tüm kurumlar olarak bunun bilincindeyiz. Bizlerde millet olarak bunlara topyekün bir tepki gösteriyoruz. Bunun bilincinde oldukları için de ellerinde ki tüm silahlarla saldırmaya başladılar” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar