26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5453
EURO34.985
ALTIN2438.4

Çalık, “Her alanda çıtayı yükselteceğiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çalık, “Her alanda çıtayı yükselteceğiz”
Abone ol
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Osmaniye Seçim Bürosu’nda partililere hitap etti.
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Osmaniye Seçim Bürosu’nda partililere hitap etti.

Osmaniye Milletvekili Adaylarının seçim çalışmalarına destek vermek için kente gelen Çalık, geçen hafta açılışı yapılan Osmaniye Malatyalılar Derneğine de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Osmaniye Seçim Bürosu önünde toplanan vatandaşlara hitap eden Öznur Çalık, “Ak Parti, sadece millete güç vermiş, milletten güç almıştır” dedi.

Ak Parti’nin millet eliyle kendini yenilen bir parti olduğunu söyleyen Çalık, “AK Parti’mizin üslubu milletimizin üslubudur. Çünkü Ak Parti’yi milletimiz kurmuştur. İstikametini de yine millet belirlemektedir. 2002 öncesi çıkışı imkânsız görünen o girdaptan ülkemizi alarak, siyasi, ekonomik ve demokratik istikrarı inşa ettik. Önümüzdeki dönemde ülkemizi daha ileri merhalelere taşımak konusunda kararlıyız. 7 Haziran seçimlerinde elde edeceğimiz gücü 13 yıllık iktidar tecrübemize ilave ederek vatandaşımıza hizmet için her alanda çıtayı yükselteceğiz” diye konuştu.

Son 13 yılda Osmaniye’ye ve Türkiye’ye büyük yatırımlar yapıldığını belirten Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, “Ülkemiz ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma her alanda çağ atladı. Türkiye’nin kaynaklarını Türkiye için kullanarak derin bir kriz içinde devraldığımız ülkemizi dünyada iddia sahibi, güçlü, saygın ve itibarlı bir konuma yükselttik. “Onlar Konuşur Ak Parti Yapar” iddiamızın açık ispatı Osmaniye’ye ve Türkiye’ye yapılan yatırımlardır. Biz eserlerimizle ve muhteşem bir birikimle seçime giderken siyasi rakiplerimiz içi boş hayaller satmaya çalışıyor” dedi.

Program sonunda Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ile İl Başkanı Hamza Tor, Milletvekilleri Dr. Suat Önal, Durdu Mehmet Kastal, Osmaniye Milletvekili Adayları Mücahit Durmuşoğlu, Emir Hasan Arslantaş, Kadın Kolları Başkanı Meryem İci, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Enes Demir ve SKM Başkanı Ali Binboğa ellerini birleştirerek havaya kaldırdı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, 3 ay önce de partisinin “Yeni Türkiye’de Sivil Toplum Buluşmaları” kapsamında Osmaniye’ye gelmiş ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile toplantı yapmıştı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar