26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4584
EURO34.7352
ALTIN2441.3

Birlik Haber-Sen üyelerinden darbe girişimine kınama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Birlik Haber-Sen üyelerinden darbe girişimine kınama
Abone ol
Osmaniye Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) çalışanları, 15 Temmuz günü yapılan darbe girişimine tepki göstererek, bunu yapmaya çalışanları kınadılar.
Osmaniye Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) çalışanları, 15 Temmuz günü yapılan  darbe girişimine tepki göstererek, bunu yapmaya çalışanları kınadılar.

Birlik Haber-Sen Şube Başkanı Celal Erdoğan ve sendika üyeleri, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yer alan PTT Baş Müdürlüğü binası önünde basın açıklaması yaptı.

Erdoğan, 15 Temmuz'da yapılan darbe girişimini alçakça ve haysiyetsizce olarak nitelendirerek, Türkiye'nin büyük bir felaketi atlattığını ifade etti.



Türkiye'de hiç bir darbenin halka silah kullanmadığını vurgulayan Erdoğan, "Hiçbir darbe manevi değerlerimizi sömüren, tasması başkalarının elinde sözde hoca kılıklı bir hain tarafından yönlendirilmiştir.

Bu darbeye yeltenen FETÖ elebaşını, beyinleri üst akla teslim eden darbeci teröristleri ve bunlara yardakçılık yapan haysiyet yoksunlarını lanetliyoruz ve kınıyoruz." dedi.

Her darbenin cinayet olduğunu ifade eden Erdoğan, darbe girişiminin olduğu gece 81 ilde bulunan bütün teşkilatlara, meydanlara inip demokrasiye sahip çıkma çağrısında bulunulduğunu kaydederek, "Bu çağrımızı alır almaz meydanlara inerek cansiperane demokrasi nöbeti tutan ve tutmaya devam eden bütün teşkilatımıza ve üyelerimize teşekkür ediyor ve onlarla gurur duyuyoruz.

Bu topraklardan FETÖ sökülüp atılana kadar durmayacağız."  dedi.

FETÖ üyelerinin yıllarca devletin çeşitli kurumlarına sızdığını ifade eden Erdoğan, "Bu hainler Devletimizin güzide kurumlarından TRT’ye de sızmışlar.

Darbeye karşı tek vücut olan milletimiz, ülkemizi, TRT’mizi ve kurumlarımızı bu vatan hainlerinde temizleyeceklerdir.

TRT bu milletin sesidir. Asker üniforması giyen FETÖ üyeleri bu kurumumuza gelerek korsan bildiri yayınlayarak, bu ekranları karartmaya kalkışmışlardır.

Şimdi sıra TRT’yi bu FETÖ üyelerinden temizlemeye gelmiştir. " diye konuştu.

Başkan Erdoğan, konuşmasının sonunda,  darbe girişimi gecesi şehit olanlara Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar