27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

“Bir An Önce Hükümet Kurulmasına İhtiyaç Var”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Bir An Önce Hükümet Kurulmasına İhtiyaç Var”
Abone ol
Osmaniye Milletvekilleri Suat Önal ile Mücahit Durmuşoğlu, ziyaretleri sırasında yeni Hükümetin bir an önce kurulmasına dikkat çekti.
Osmaniye Milletvekilleri Suat Önal ile Mücahit Durmuşoğlu, ziyaretleri sırasında yeni Hükümetin bir an önce kurulmasına dikkat çekti.

Osmaniye Milletvekili ve TBMM  Divan Başkanlık Katibi Mücahit Durmuşoğlu ile Milletvekili Suat Önal, beraberinde Ak Parti İl Başkanı Av. Hamza Tor ile birlikte Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

OGC Yönetim kurulu ve üyeler tarafından karşılanan Osmaniye Milletvekilleri, Ramazan Bayramı sonrasında da kentte kalarak ziyaretlerini sürdürdüklerini belirttiler.

Osmaniye Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divan Katibi Mücahit Durmuşoğlu, 7 Haziran seçimlerinde Osmaniyelilerin verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiğini belirterek sözlerine başladı.

Durmuşoğlu konuşmasında; “Cumhurbaşkanımız tarafından Başbakan Davutoğlu’na Hükümeti kurma görevi verildi. Samimi şekilde yapılan görüşmeler, güven ve güçlü bir Hükümet kurulmasının çabası içerisindeyiz. Bir an önce Hükümet kurulmasına ihtiyaç var.

Ülkenin istikrara ihtiyacı var. Ülkenin ciddi meselelerinin çözümü için birlik ve beraberlik içerisinde yeni Hükümet kurma çalışmaları yapılıyor. Türkiye Cumhuriyeti Demokratik ve Hukuk devletidir.

Ülkemizde Hukuk tıkır tıkır işliyor. Yüzde 41 oy oranı ile Türkiye’nin en büyük partisiyiz.

Gerekli değerlendirmeler yapılıyor. 23 Ağustos tarihine kadar yeni Hükümet kurulmazsa tekrar seçim görünüyor. Millete gideceğiz. Bizler hemşehrilerimizin ve ülkemizin sorunlarının çözümü için ne gerekiyorsa yapacağız.

Divan Başkanlık Katip üyesi olarak görev almam Osmaniye milletvekili olarak ilimiz adına bir şans olarak görüyorum. Konuşan, yeni Türkiye’den yanayız.Yapıcı eleştirilere her zaman açığız, eleştirilerinizi bekliyoruz”dedi.

Osmaniye Milletvekili Suat Önal ise, bir çok yeri ziyaret ettiklerini belirterek; Suruç ilçesindeki patlamada insanların ölmesi olayına üzülerek öğrendiklerini söyledi.

Önal; “Ülkenin istikrarını bozmak isteyenler işbaşında. Bizler karşılıklı işbirliği ve güvene dayalı bir Hükümet kurulur. Bir an önce kurulmasını temenni ediyoruz. Bu ara boşlukta banka faizleri çiftçilerimizi zorlamaktadır.”diye konuştu.

Gazetecilerin Bahçe Köyündeki taş ocağı ile Karaçay vadisindeki taş ocağı yol çalışmaları ile ilgili sorularına Milletvekilleri, gereken incelemelerin yapıldığını belirterek, Bahçe Köyündeki taşocağı ruhsat tarihinin bittiğini, bu konuda üç köyü ilgilendiren sorunla ilgili çalışmaların yapıldığını söylediler.

Dereobası köyü köprüsü ile ilgili bir soru üzerine ise Milletvekili Önal; “Bu köyümüzün köprü sorunu üzerinde DSİ’nin dere yatağını ıslah çalışmaları ve bent çalışmaları yapılmaktadır.

Aslında Belediyenin bu köprüyü yapması gerekiyor ama buna da sanırım belediyenin ekonomik gücü yetmeyebilir.

Köy sakinleri yaya olarak aynı şekilde dere yatağından yaya köprüsü yaparak gitmelerinde sakınca yok, araçları ile ise Karacalar veya Fakıuşağı köprülerini kullanıylorlar.

Şu anda köprü konusunda yapılacak bir şey yok, ileriki süreçte DSİ’nin çalışmaları olayın boyutunu değiştirebilir”diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar