27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.9

Başkan Kara’dan OGC’ye ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kara’dan OGC’ye ziyaret
Abone ol
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC)’ye ziyaret gerçekleştirdi.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC)’ye ziyaret gerçekleştirdi.
 
Belediye Başkanı Kadir Kara’nın, beraberinde MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu ile birlikte OGC ziyaretinde Başkan İsrafil Avcı, Yönetim kurulu ve üyeler tarafından karşılandı.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti toplantı salonunda  ağırlanan Başkan Kara, ziyaretinin gecikmeli de olsa, gönlünün Osmaniye’nin gelişmesi ve kalkınması için çalışan basın mensupları ile birlikte olduğunu vurguladı.

Yerel basının bir kentin gelişmesi ve tanıtılması açısından önemini vurgulayan Başkan Kara, ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında; “Saygıdeğer cemiyet başkanım saygıdeğer basın mensupları sizleri şahsım ve birlikte ziyareti gerçekleştirdiğimiz saygıdeğer İl Başkanımız Fahri Kuyulu ve yönetim kurulu üyeleri adına saygı ile selamlıyorum. Yeni seçilen Osmaniye gazeteciler cemiyetinin başta sayın başkanı ve yönetim kurulu olmak üzere sizlere hayırlı ve uğurlu olsun. Gecikmeli bir ziyaret oldu, ancak sizde takdir edersiniz ki, sizler nasıl Osmaniye’mizin gelişmesi ve tanıtılması için gecenizi gündüzünüze katarak çalışıyorsanız, ben de Osmaniyem ve vatandaşlarımızın rahat ve mutlu yaşayabilmesi için bir takım projelerin ilimizde hayata geçmesi için uğraşıyorum. İl dışında fazla bulunmam, projelerin hayata geçirilmesi için çalışmalarım nedeniyle ziyaretimizdeki kısmet bu güne imiş.  Cenab-ı Mevla yapacağınız hizmetlerde yar ve yardımcınız olsun.”dedi.

OGC Başkanı İsrafil Avcı ise;  “Sayın başkanımızın ve belediyemizin Osmaniyeli gazetecilere bakış açısını ve diyaloglarının her zaman samimi olduğunu biliyoruz. Bu nezaket ziyaretinden dolayı sayın başkanımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca cemiyetimizde mutlu şehrin belediye başkanını ağırlamaktan onur duyuyorum.”diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından  sohbet havası içerisinde kentin sorunları konuşulurken, Başkan Kara önümüzdeki günler içerisinde söz verdiği projeler hakkında önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı yaparak kamuoyunu basın aracılığı ile bilgilendireceğini söyledi.
OGC Başkanı İsrafil Avcı, Osmaniye’de gazetecilik yapmış, ancak şu anda hayatta olmayanların isimlerini yaşadıkları sokaklara verilmesi önerisinde bulundu.

Başkan Kara ise, sokakların ve merhum gazetecilerin isimleri ile birlikte bir dilekçe ile Meclis gündemine getirilmesi halinde değerlendirileceğini söyledi.

Osmaniye’nin “Şehitler diyarı” olduğunu anımsatan OGC Başkanı Avcı, kentte “şehitler anıtı” yapılmasını beklediklerini söyledi.

Başkan Kara ise, bu konuda bir çalışma içerisinde olduklarını, kente yakışır ve herkesin görebileceği bir yerde “Şehitler anıtı” yapılması projesi ile ilgili çalışmalarını olduğunu vurguladı. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar