26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5817
EURO34.9932
ALTIN2460.8

Başkan Kara, Belediyenin Yeni Araçlarını Tanıttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kara, Belediyenin Yeni Araçlarını Tanıttı
Abone ol
Osmaniye Belediyesi’ne yeni alınan ve hibe edilen araçlar, Başkan Kadir Kara tarafından tanıtıldı.
Osmaniye Belediyesi’ne yeni alınan ve hibe edilen araçlar, Başkan Kadir Kara tarafından tanıtıldı.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından belediyemize hibe edilen 1 adet çöp kamyonu, 1 adet kazıcı kepçe ile belediyemizce yeni alınan 2 adet itfaiye aracı ve asfalt yama aracı hizmete girdi.

Belediyenin kademe tesislerinde başkan yardımcıları ile birlikte araçları tanıtan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, hibe edilen ve yeni alınan araçlarla birlikte araç parkının ihtiyaçlar çerçevesinde genişletildiğini belirtti.

Başkan Kara, “Her geçen gün büyüyen gelişen Osmaniye’de yaşayan muhterem hemşerilerimize daha iyi şartlarda hizmet sunmak amacı ile belediyemizin araç ve ekipman parkını her geçen gün biraz daha büyütmeye çalışıyoruz. Bugün burada makine parkımıza dahil ettiğimiz yeni araçlarımızın tanıtımı için toplanmış bulunuyoruz.

Öncelikle büyük 2 adet itfaiye aracımız ve Türkiye Belediyeler Birliği tarafından belediyemize hibe edilen 1 çöp aracı ve 1 kepçe ile  yeni yaptırmış olduğumuz asfalt yama aracımızı inşallah bundan sonraki süreçte muhterem Osmaniyeli hemşerilerimize daha iyi şartlarda hizmet verebilmek amacı ile hizmete sunacağız.

Önümüzdeki süreçte araç parkımızı daha da genişleterek büyüyen gelişen ve hızla gelişmesini sürdüren Osmaniye’mizin hizmetlerinin aksamadan sürmesi amacı ile inşallah daha güçlü bir belediye olma yolunda hızla ilerleyeceğiz. Ben buradan Türkiye Belediyeler Birliği’ne ve onun sayın başkanına belediyemize yapmış oldukları hibe yardım sebebi ile çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca geçtiğimiz yaz aylarında Zorkun’da yaşanan yangınlar gösterdi ki Osmaniye’mizin belediyemizin bu konuda daha iyi daha seri müdahale edebilme noktasında ihtiyacı olduğunu gösteriyor.

İtfaiye araç parkımızı biraz daha genişleterek bu sene Osmaniye’deki yaylada yaşayan hemşerilerimizin yangın ve mal emniyeti açısından her türlü tedbiri alma noktasında bu araçlarımız hizmete girecektir.

Muhterem Osmaniyeli hemşerilerim şundan emin olsunlar ki biz onların daha iyi şartlarda daha güzel şartlarda yaşamlarını sürdürebilmeleri, geleceğe daha güvenle bakabilmeleri için bütün ekibimizle 24 saat hizmetlerimize devam ediyoruz. Bundan sonra da devam edeceğiz. Bu araçlarımız Osmaniye’mize, hemşerilerimize ve belediyemize hayırlı uğurlu olsun “ dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar