26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5453
EURO34.985
ALTIN2438.4

Başbakanımız Bizinde Sesimizi Duysun !

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başbakanımız Bizinde Sesimizi Duysun !
Abone ol
OSMANİYE Merkeze 6 kilometre uzaklıktaki Çardak Köyü Gökbekirler Mahallesi sakinleri, yol sorunlarının biran önce çözülmesini istedi.
OSMANİYE Merkeze 6 kilometre uzaklıktaki Çardak Köyü Gökbekirler Mahallesi sakinleri, yol sorunlarının biran önce çözülmesini istedi.


Bölgede 35 hane ve 400 ve 116 seçmenin bulunduğunu söyleyen çiftçi Mikail Gök, “Dağın içinde bulunan birçok yere parke taşı döşenirken, biz Osmaniye merkeze çok yakın olmamıza rağmen yollarımız halen toprak. Biz devletimize rica ediyoruz, bize hizmet versinler, yolumuzu yapsınlar” dedi.


Mahallenin köy sınırları içerisinde bulunduğunu belirten Gök, “Özel idareye gidiyoruz, belediye mücavir alanında olduğumuzu söyleyip hizmet veremeyeceklerini ifade ediyorlar, Belediye’de bize sahip çıkmıyor. Ne özel idare nede belediye bizlere sahip çıkıyor.” Diye konuştu.


SEÇİMLERDEN ÖNCE SÖZ VERMİŞLERDİ
Seçimler öncesinde Ak Parti Milletvekili Suat Önal’ında mahalleye gelip yolun bozuk olduğunu gördüğünü ve yapılması için söz verdiğini kaydeden 41 yaşındaki Murat Gök ise şöyle dedi: “Burası geç bile kalmış ayıp olmuş deyip, seçimden sonra yapılmasını sağlayacağını söylemişti. Yolların yapılması için yazılmış dilekçelerimiz var ve bunları seçimlerden önce Sayın Milletvekilimiz Önal’a da göstermiştim. Seçimden sonra yapılacaktı ama hala bir şey yapılmadı. Buradaki vatandaş ne yapsın? Biz buradan olmazsa çekip gidelim. Biz vatandaş değilsek burada niye yaşayalım” dedi.


HİZMET VERİLMİYOR
Nüfuslarının ve oy kullanımında Çardak Köyüne bağlı olduklarını kaydeden Gök, “Bütün işlemlerimizi köyümüz muhtarlığıyla yapıyoruz. Ama elektrik ve yola geldiği zaman burası Belediye Mücavir alanı içerisinde olduğu gerekçesiyle hizmet verilmiyor. Muhtarımızda bu konuda uğraşıyor ama sonuç alınamıyor.” Dedi.
Yaklaşık 1,5 – 2 kilometrelik yolun yıllardır toprak ve bozuk olduğunu belirten 70 yaşındaki Ferdane Gök ise “Ben buraya 15 yaşında geldim. O zamandan bu yana böyle yaşıyoruz. Suyumuz yakın zamana kadar yoktu suya 5-6 sene önce kavuştuk. Yolumuz bozuk diye misafir gelmez oldu. Oy zamanı milletvekilleri geliyor söz veriyorlar, seçim bitince oy bitiyor yolda bitiyor” diye konuştu.


BAŞBAKANIMIZ BİZİMDE SESİMİZİ DUYSUN!
Başbakan Erdoğan’ın seslerini duymasını isteyen Mikail Gök, “Sayın başbakanımız bizimde sesimizi duysun ve burada da benim vatandaşım var desin istiyoruz. Bizim bir tek isteğimiz var yol ve elektrik sorunumuz çözülmesi, başkada bir şey istemiyoruz, önceliğimiz yol” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar