27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Atıcılar 3 dalda yarıştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Atıcılar 3 dalda yarıştı
Abone ol
OSMANİYE Avcılar ve Atıcılar Kulübü tarafından üç dalda düzenlenen Bahar Kupası atış müsabakalarının açılış atışını Vali Mehmet Oduncu yaptı.
OSMANİYE Avcılar ve Atıcılar Kulübü tarafından üç dalda düzenlenen Bahar Kupası atış müsabakalarının açılış atışını Vali Mehmet Oduncu yaptı.


Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bahar Kupası tek kurşun, trap ve lisanslı trap müsabakaları,  Nohuttepe Köyü civarında bulunan Atış Poligonunda yapıldı.


Osmaniye, Hatay, Adana, Kahramanmaraş, Niğde, Kilis, İskenderun, Ceyhan, Nizip, Kadirli, Sumbas ve Kozan'dan 200 sporcunun katıldığı müsabakaları, Vali Oduncu ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar ile çok sayıda vatandaşla birlikte izledi.


Avcılar ve Atıcılar Kulübü Başkanı Faruk Doğar, Vali Oduncu'ya Kulüp ve müsabakalar hakkında bilgi verdi. Osmaniye'nin avcılık ve atıcılık alanında önemli bir potansiyeli olduğunu ifade eden Doğar, müsabakaların amacının, ata sporumuz olan avcılık ve atıcılığı daha ileri götürmek olduğunu söyledi.


Çevre illerden 200 sporcunun müsabakalara katıldığını belirten Doğar, dereceye giren sporculara av tüfeği, kupa ve madalya takdim edileceğini kaydetti.


Müsabakanın açılış atışını yapan Vali Mehmet Oduncu, Avcılar ve Atıcılar Kulübü tarafından düzenlenen Bahar Kupası müsabakalarına katılmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, bu tür faaliyetlerin avcılar ve atıcıların sorunlarının tespit edilmesi bakımından önemli olduğunu, bu sorunların çözümü noktasında, kendilerine düşen gören varsa, sporculara destek olacaklarını kaydetti.


Vali Oduncu, müsabakalara katılan tüm sporculara başarılar dileyerek sözlerine son verdi. 


Vali Oduncu'nun konuşmasının ardından tek kurşun, Trap ve Lisanslı Trap dallarında yapılan müsabakalar başladı.


Usta atıcıların atışları izleyenlerden bol alkış aldı. Müsabakada dereceye giren yarışmacılara otomatik tüfek ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar