26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5853
EURO35.0376
ALTIN2458.8

Andırınlılar Derneği "Temiz" ile devam dedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Andırınlılar Derneği "Temiz" ile devam dedi
Abone ol
Osmaniye Andırınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 7. olağan kongresini yaptı.

Osmaniye Andırınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 7. olağan kongresini yaptı.

Tek listenin sunulduğu kongrede mevcut başkan Yunus Temiz göreve getirildi.

Dernek binasında yapılan kongrede Divan Başkanlığı’na Ali Çeribaş, Katip üyeliklere Mahmut Gök ve Ahmet Uçar seçildi.



Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kongrenin gündem maddelerine devam edildi. Seçimler kısmında Divan’a tek liste sunuldu. Kayıtlı 174 üyeden 135 üyenin katıldığı toplantıda mevcut başkan Yunus Temiz’in sunduğu tek liste oybirliği ile kabul edildi.

Tekrar başkanlığa seçilen Yunus Temiz, yaptığı teşekkür konuşmasında “Bildiğiniz gibi derneğimiz; Andırınlıları bir çatı altında toplamayı, tasada, kıvançta, sevinçte kısaca hayatın her alanında yardımlaşma ve dayanışmayı amaçlamaktadır. Derneğimize üye kardeşlerimizin ve tüm Andırınlıların nişanından düğününe, doğumundan ölümüne kadar ihtiyaç duydukları anlarda onlara yardımcı olmak amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sizler bizim arkamızda dimdik durdukça bizim gücümüz, kuvvetimiz ve direncimiz daha da kuvvetlenecektir. Birlik ve beraberliğimizin bundan sonra da devam etmesi temennisi ile yeniden göreve seçilmemden dolayı hepinize teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi.

Yapılan tüzük değişikliği ile dernek kongre süreci 2 yıldan 3 yıla çıkarıldı. Ayrıca yine bazı değişiklikleri de hayata geçireceklerini belirten Başkan Yunus Temiz, “Mahallelerimizde Mahalle Başkanları oluşturacağız. En kısa bir zamanda seçilmeyen mahallelerin de seçimleri tamamlanmış olacak. Seçilen bu temsilciler mahalleleri ile derneğimiz arasında köprü kuracaklar ve koordineyi sağlayacaklar. Ayrıca dernek bünyesinde Kadın Kolları ve Gençlik Kolları birimlerini de kuracağız. Bunun dışında Düziçi ilçemizde de bir temsilcilik açmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Dernek eski başkanlarının yanı sıra Osmaniye Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Cengiz Biber, Engelliler Platformu Başkanı Mimar Haydar Aktürk ve Tirşik Ağası Bahtiyar Nacar’ın da katıldığı kongrede seçilen yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Yönetim Kurulu; Yunus Temiz, Yusuf Kabagil, Seyfi Çınar, Ahmet Bulunuz, Mustafa Bal, Osman Çıngır, Süleyman Çabuk.

Denetleme Kurulu; İsmail Püsküllü, Melih Şah Topalan, Ali Kapuş, Aytekin Göğüs.

Disiplin Kurulu; Şamil Gerek, Recayi Geçerlioğlu, Adnan Topalan, Abdurrahman Çömden.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar