26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5661
EURO34.9976
ALTIN2451.0

Alpaslan Türkeş Dershanesi, velileriyle buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alpaslan Türkeş Dershanesi, velileriyle buluştu
Abone ol
Osmaniye Ülkü Ocakları tarafından açılan, Alparslan Türkeş Dershanesi bu yılda yeni başlayacak öğrencileri ve velileri ile tanıştı.
Osmaniye Ülkü Ocakları tarafından açılan, Alparslan Türkeş Dershanesi bu yılda yeni başlayacak öğrencileri ve velileri ile tanıştı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan eğitim birimi sorumlusu Cemile Ceyda Güleçöz, Alpaslan Türkeş Dershanesi'nde farklı bir vizyon ve eğitim anlayışıyla hizmet verildiğini söyleyerek, hem Ülkü Ocağı olarak dershanenin hem de öğretmenleriyle çocuklar için güvenilir, sevgi ve saygının hakim olduğu sıcak bir ortam sağlamaya çalıştıklarını belirtti.

Güleçöz, velilere, öğrenci davranışlarını değerlendirerek öğrencilerin durumlarına yönelik izlenimlerinden bahsetti.



Çocukların önyargılarını kırmak için birlikte çalışılması gerektiğini vurgulayan Güleçöz, "Bunun için veliler çocuklarına müdahale ederek özgüvenlerinin gerilemesine sebep olmamalıdır" dedi

Aynı şekilde öğrencilerin sosyal yönlerinin gelişmesinde sporun, müziğin ve benzeri derslerin önemini vurgulayarak planlı çalışma gibi konularda aileleri bilgilendiren Güleçöz, daha sonra şimdiye dek neler yapıldığını ve neler yapacaklarını velilerle paylaştı.

Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanı Fatih Eroğlu ise şöyle dedi: "Emanet ettiklerinizin en değerli varlıklarınız olduğunu biliyor ve bu bilincin getirdiği sorumlulukla çocuklarımıza sınırsız olanaklar sunmaya çalışıyoruz.

Bu nedenle de kendimizi tanıtmak ve sahip olduğunuz en değerli varlıklarınızın emin ellerde olduğunu bir kez daha dile getirmek istedik. Çocuklarımızın okuduğu okul ve sosyal ortamı en sağlıklı hale getirmek ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde sağlayabilmek için, velilerimiz ile Alparslan Türkeş Dershanemiz eğitim birimi yönetimi ele ele vererek çalışmaktadır. Bu yıl da çocuklarımızın okul hayatlarını güzelleştirmek onlara yakışır bir okul ortamı sağlamak girecekleri sınavlarda başarılarını en üst seviyede tutabilmek ilk hedeflerimizin arasındadır. Daha önceki senelerde olduğu gibi çocuklarımızın ve velilerinin yükünü biraz azaltma arzusundayız.

Toplantıya katılan ve her şartta yanımızda olacaklarını belirten bütün velilerimize Ocağımız adına teşekkür ediyorum. 2016 -2017 Eğitim ve Öğrenim döneminin tüm öğrencilerimize ve eğitim kadromuza, tüm çalışanları ile birlikte emeği geçen herkese hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Başarılı ve huzurlu bir yıl temenni ediyorum." dedi. Velilerin görüş ve önerilerinin alınmasıyla toplantı sonlandırıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar