26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4828
EURO34.8339
ALTIN2442.3

“AK Partimizin haklı davasını birer birer anlatıyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“AK Partimizin haklı davasını birer birer anlatıyoruz”
Abone ol
AK Parti Teşkilat Genel Başkan Yardımcısı ve Akdeniz Bölge Koordinatörü Ahmet Koca, Osmaniye’de partililerle buluştu.

AK Parti Teşkilat Genel Başkan Yardımcısı ve Akdeniz Bölge KoordinatörüAhmet Koca, Osmaniye’de partililerle buluştu.

Koca, parti binasında vatandaşlara seslenerek, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin önemini anlattı.

Program AK Parti İl Başkanı Hamza Tor, Milletvekili Suat Önal, Milletvekili adayları İsmail Kaya ve Yusuf Mingan’ın konuşmasıyla başladı. 

İl Başkanı Hamza Tor, yaptığı konuşmada, Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Koca’ya ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

AK Parti İl Teşkilatı olarak seçim kararının alındığı ilk andan itibaren yorulmadan, yılmadan parti binası önüne gelerek moral veren vatandaşlara minnettar olduklarını ifade eden Tor, şöyle konuştu: “Biz biliyoruz ki; Osmaniye’nin yiğit evlatları 24 Haziran seçimlerinin önemini en iyi bilen insanlardır. Bundan önceki 12 seçimde olduğu gibi bu seçimde de genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın alnını ak, başını dik tutacaktır. Çünkü halkımız biliyor ki; Recep Tayyip Erdoğan’ın kaderi ile milletimizin kaderi birleşmiştir.

Bu seçimin sadece Osmaniye’miz, Türkiye’miz için değil, mazlum coğrafyada, gönül coğrafyasında yaşayan kardeşlerimizi de ilgilendirdiğini biliyoruz. Biz yine biliyoruz ki; dünyanın neresinde bir haksızlık, bir hukuksuzluk ve bir mazlum varsa, o mazluma sahip çıkan bir lider varsa, o lider bizim liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu kapsamda 24 Haziran’da yapılacak seçime bütün teşkilat mensuplarımız ve milletvekili adaylar ile aday adaylarımızla yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Allah bizlerin yardımcısı olsun.”

AK Parti Teşkilat Genel Başkan Yardımcısı ve Akdeniz Bölge Koordinatörü Ahmet Koca, Osmaniye’de partililerle bir araya gelmekten mutlu olduğunu belirtti. 24 Haziran seçimlerinin öneminden bahseden Koca, “Bizler hizmet kervanında başarılar elde ederken ‘Yeter, karar da milletin, söz de milletin, durmak yok yola devam dedik. Yetmez dedik, durmak yok koşmaya devam’ dedik. Bu seçimlerde de ana temamız, ‘Vakit Türkiye Vakti, Vakit Osmaniye Vakti’ dedik. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Koca, AK Parti’nin ülke genelinde yoğun bir seçim çalışması içerisinde olduğunu hatırlattı.

24 Haziran akşamı bir gözünün memleketi Afyon’da diğer gözüm de Osmaniye’de olacağını dile getiren Koca, konuşmasına şöyle devam etti: “Bu saatten sonra hem teşkilatlarımız hem de AK Parti’ye gönül vermiş kardeşlerim, hep birlikte nerede bir kardeşimiz, nerede bir arkadaşınız varsa partimizi hizmetlerimizi anlatacaksınız. 24 Haziran’da da başımızı yastığımıza koyduğumuzda Elhamdülillah bunu da başardık diyeceğiz. Bizler de milletvekillerimiz de Osmaniye’nin emrinde olmaya devam edeceğiz.

Pırıl pırıl adaylarımız var. Geçmişte milletvekili yapmış arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek kardeşlerimize de ‘yolu açık olsun’ diyoruz.

Osmaniye’yi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz. Onların alnı ak olduğu müddetçe Osmaniye’mize de Türkiye’mizin de yüzü ak alnı ak olacaktır. Sizler nasıl köylerde, beldelerde ve kent merkezinde 24 Haziran seçimlerine hazırlanıyorsanız bizler de aynı şekilde üzerimize düşen vazifeyi hakkıyla yapmanın gayreti içerisinde olacağız. 24 Haziran akşamı bir gözüm memleketim Afyon’da diğer gözüm de Osmaniye’de olacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun.”

Koca, konuşmasının devamında AK Parti iktidarında yapılan hizmetlerden bahsederek muhalefete eleştirilerde bulundu.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar