26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5096
EURO34.8709
ALTIN2451.1

Ak Parti, seçim zaferini kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti, seçim zaferini kutladı
Abone ol
Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ülke genelinde olduğu gibi Osmaniye’de de sakin geçti.

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem MilletvekiliGenel Seçimi ülke genelinde olduğu gibi Osmaniye’de de sakin geçti.

Seçim sonucunda, ülke genelinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52.58 oy alarak ilk turda yeniden seçildi ve yeni sistemde Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk başkanı oldu.

Ülkemizde Milletvekili seçimlerinde ise AK Parti 293, CHP 146, HDP 67, MHP 50 ve İYİ Parti 44 milletvekili ile mecliste yer aldı.

Osmaniye’den AK Parti Mücahit Durmuşoğlu ile İsmail Kaya’yı meclise gönderirken, MHP’de Genel Başkan Devlet Bahçeli ve CHP’den ise Baha Ünlü meclisteki temsilcilerimiz oldu.

AK PARTİ, SEÇİM ZAFERİNİ KUTLADI
Resmi olmayan seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Osmaniye’de vatandaşlar AK Parti İl Binası önüne akın etti. AK Parti İl Başkanı Hamza Tor, kutlama programında yaptığı konuşmada, partisinin ülke genelinde olduğu gibi Osmaniye’de de seçimlerden başarıyla ipi göğüslediğini belirtti.

Seçim süresince İl Teşkilatı, Merkez İlçe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile Seçim Koordinasyon Merkezi, mahalle ile köy başkanlarının büyük emeği olduğunu aktaran Tor, emeği geçenlere teşekkür etti.

Cumhur İttifakı ile AK Parti’nin yanında olan ve büyük destek veren MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye de teşekkür eden Tor, Türkiye’nin yeni bir sistemle geleceğe daha güçlü ilerleyeceğine dikkat çekti.

Seçim süresince gece gündüz demeden büyük bir gayretle çalışan ve sonucunda da yine zaferle ayrılan AK Parti teşkilatıyla gurur duyduğunu aktaran Tor, “Seçim süreci boyunca hep konuşmamızda bu seçimin sadece ülkemiz için değil Suriye, Mısır, Filistin, Kudüs’te ve tüm İslam ülkeleri için de büyük önem taşıdığını belirtmiştik. İşte bugün bütün mazlumlar da bizler gibi sevinç içerisindeler. Çok şükür diğer seçimler gibi bu seçimde de alnımız ak, başımız dik çıkmayı başardık. Bu kapsamda hemşerimiz Devlet Bahçeli’ye de desteklerinden dolayı ‘Selam Olsun’ diyoruz. Milletvekillerimiz de inanıyoruz ki kendilerine sahip çıkan Osmaniye halkına sahip çıkacak ve kentimize güzel hizmetlerin gelmesine vesile olacaklardır” şeklinde konuştu.

Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ise konuşmasında seçimin halkımız ve ülkemize hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Cumhur ittifakında Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini esirgemeyen MHP Lider Devlet Bahçeli’ye de teşekkür eden Durmuşoğlu, “Yeni sistem hayır olsun. AK Parti iktidarında çok fazla değişim ve dönüşüm yaşadık. Bu dönüşümü taçlandırma zamanıdır. Seçimi demokrasi ve olgunluk içerisinde tüm ülkemizde gerçekleştirdik.

Seçime katılımın yüksek oranda olması gurur vericidir. Bizler bu davaya gönül veren her kardeşimizle birlik, beraberlik içerisinde ülkemizin geleceği için yeni seçilen İsmail Kaya kardeşimle Osmaniye için geleceğimiz için çalışacağımıza söz veriyoruz. Halkımızın vekâletini, emanetini en iyi şekilde yerine getirebilmek için inşallah gece gündüz demeden çalışacağız. İnşallah kentimizin her alanında her köşesine daha da güzel hizmetler için çaba göstereceğiz. Yeni sistemimizin ülkemiz için hayırlı olacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

AK Parti’nin genç Milletvekili İsmail Kaya da yaptığı konuşmada, zamanın artık hizmet zamanı olduğunu vurguladı. Kaya, “Osmaniye’den Cumhur İttifakı’na destek veren tüm hemşerilerimize, yüzde 63 ile Cumhurbaşkanımızı yeni hükümet siteminde ülkemizin yeni başkanı seçtirdiğiniz için sonsuz teşekkürler ediyorum. Zaman hizmet zamanıdır. Bundan sonra birlik, bereket, bolluk için ‘Vakit Osmaniye Vakti’ dediniz, ‘Vakit Türkiye Vakti’ dediniz. Biz de iki milletvekili olarak ‘Vakit Hizmet Vakti’ diyoruz. Hemşerimiz Devlet Bahçeli’ye de Cumhurbaşkanımıza vermiş olduğu desteklerden dolayı halkımızın huzurunda bir kez daha teşekkürlerimizi iletiyoruz. Kazanan Osmaniye oldu, kazanan Türkiye oldu” ifadelerini kullandı.

Programda 26. Dönem Milletvekili Suat Önal ile 27. Dönem Milletvekili Adayı Yusuf Mingan ve Asena Alaca da birer selamlama konuşması yaptı.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar