26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4622
EURO34.7177
ALTIN2436.5

Ak Parti İl’de Bayramlaşma töreni

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti İl’de Bayramlaşma töreni
Abone ol
Ak Parti Osmaniye İl Başkanlığı Bayramın ikinci günü parti binası önünde saat: 15.00’te Bayramlaşma programı düzenledi.
Ak Parti Osmaniye İl Başkanlığı Bayramın ikinci günü parti binası önünde saat: 15.00’te Bayramlaşma programı düzenledi.

Ak Parti İl Başkanlığının düzenlediği Bayramlaşma programına, Osmaniye milletvekilleri Suat Önal, Mücahit Durmuşoğlu, İl Başkanı Hamza Tor, Ak Parti sayıda partili katıldı.



Bayramlaşma töreninde konuşan Ak Parti Osmaniye milletvekili Suat Önal; “Ak Parti’ye gönül veren gönül veren dava arkadaşlarım bayramınızı tebrik ediyorum. Hava sıcak ama biliyorum ki bu davaya içinizdeki sıcaklık ve muhabbet daha fazla. Dünyada tüm mazlumların beklentisi haline gelmiş bu davaya hizmet eden herkese teşekkür ediyorum. Ak Parti kadrolarıyla Osmaniye’de yapılacak daha çok işimiz var. Ülkemizin istikrarını bozmaya yönelik atılan adımları hep birlikte bertaraf edeceğiz." dedi.



Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ise yaptığı konuşmada; "Bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Bayramın tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum. Partimizin burada olmasında herkesin çabası var. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizim partimiz bir dava partisi. Üzerimizde büyük bir sorumluluklar var. Tüm İslam coğrafyasının gözü üzerimizde bu sebeple Cumhurbaşkanı ve Başbakanımıza sahip çıkmamız lazım. Osmaniyeli hemşehrilerimiz için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Birçok proje önümüzdeki süreçte uygulamaya geçecek. Yerelde de hedefimiz 2019 yerel seçimleridir. El ele verip Osmaniye’yi Ak Belediyecilikle tanıştıracağız. Bugün ülkemiz için Suriye’ye benzemesini isteyenler var.Bu oyunu bozup bir olup diri olup bunları bertaraf edeceğiz. Terörü ve destekçilerini lanetliyorum."diye konuştu.



Ak Parti Osmaniye İl Başkanı Hamza Tor ise yaptığı konuşmada; "Teşkilatımızın düzenlediği bayramlaşma programına hoş geldiniz. Değerli dava arkadaşlarım, bayramımız hayırlı ve mübarek olsun. Bugün aramızda Başbakan Yardımcımız Sayın Veysi Kaynak bey olacaktı, ancak şehit cenazesi nedeniyle programa katılamadı, sizlere selamları var.  Osmaniye’de hem 7 Haziran hem de 1 Kasım seçimlerinde alınan sonuç bizim için önemliydi. Allah'a şükürler olsun ki anlımızın akıyla güzel sonuç aldık. Bu dava var oldukça hem ülkemiz hem Osmaniye’miz hem de tüm İslam coğrafyası kazanmaya devam edecektir."dedi.



Yapılan konuşmaların ardından bayramlaşma yapılması ile program sona erdi.






  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar