26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.526
EURO34.9654
ALTIN2440.7

Adana Emniyeti’nden gelen mektuba tepki

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adana Emniyeti’nden gelen mektuba tepki
Abone ol
OSMANİYELİ 35 yaşındaki işsiz İbrahim Alıcı, kendi adına adresine gönderilen ve üzerinde Adana Valiliği Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği kaşesi bulunan mektuba tepki gösterdi.
OSMANİYELİ 35 yaşındaki işsiz İbrahim Alıcı, kendi adına adresine gönderilen ve üzerinde Adana Valiliği Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği kaşesi bulunan mektuba tepki gösterdi.


Alıcı, “Benim bu güne kadar hırsızlık veya narkotik büro amirliği ile hiçbir alakam olmadı. Emniyette ifade vermişliğim var ama bu mektup tarafıma kasıtlı olarak gönderildiğini tahmin ediyorum” dedi.


MEKTUP RENCİDE EDİCİDİR, KASITLIDIR

Adana Emniyet Müdürlüğü tarafından gönderilen, mektubun ilk paragrafında “Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde başlatılan İçimizden birileri”  projesine vermiş olduğunuz destekten dolayı memnuniyetimizi belirtmek isteriz” şeklinde başladığını ve bu projeye hiçbir şekilde destek olmadığını belirten Alıcı, mektubun rencide edici ve kasıtlı olduğunu söyledi.


Alıcı, “Emniyet Genel Müdürlüğünün ‘içimizden birileri’ adlı projesi varmış, bende destek vermişim. Adana Valiliği’nin koordinesiyle Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğinde hayata geçirilen ve Adanalı vatandaşlara “4 bin mektup güvenli gelecek” isimli mektuptan bir tanesi Osmaniye’deki benim adresime gönderildi. 2 milyon nüfuslu Adana’da vatandaş kalmamış gibi Hırsızlık ve Uyuşturucuyla ilgili suçların cezasıyla ilgili tavsiye mektubu yollamışlardır. Bence bu mektup kendince adresini şaşırmamıştır. Bu mektupları Adana emniyeti yurdumdaki kanunsuzlara hırsızlara yollamalıydı. Adana Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği’nin kaşesiyle gelen bu mektup rencide edicidir, kasıtlıdır ve hırsızlara yollamaları için geri iade edeceğim. Bugüne kadar benim emniyette hırsızlık, narkotikle ilgili bir sabıka kaydım yok. İfade vermişliğim oldu. Adana’da 5-6 sene oturdum sadece ifade için emniyete gitmişliğim oldu ama bunların hiç biri narkotik veya uyuşturucuyla alakalı değildi.” Dedi.


MEKTUBU BAŞKALARI ALSAYDI NE DÜŞÜNÜRLERDİ HAKKIMDA!
Postacının getirdiği mektubun başkalarının eline geçmesi durumunda olumsuz düşüncelere kapılabileceklerini kaydeden Alıcı, “Mektubu Hırsızlık Büro Amirliği kaşesi olmasından dolayı babam değil de mahalle muhtarı veya komşularımızdan biri almış olsaydı o insanlar ne düşünecekti hakkımda. Bu İbrahim neyle uğraşıyor hırsız mı, yolsuz mu gibi düşüncelere kapılabilirlerdi. Diğer yandan mektubu babam alıyor ve hırsızlık büro amirliği yazısını görünce ne tansiyonu kalıyor ne kalbi kalıyor, adam kendinden geçiyor. Sonra açıp okuyunca içeriğini biraz rahatladı” dedi.


BAŞBAKAN’IN MİTİNGİNDE ‘HIRSIZ VAR’ PANKARTI AÇMIŞTI
İbrahim Alıcı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 Mart 2014 tarihinde Osmaniye’deki mitinginde ‘Hırsız var’ pankartı açmış, sonrası gözaltına alınmış ve başbakanın korumaları tarafından dövüldüğünü öne sürmüştü.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar