26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4456
EURO34.7929
ALTIN2442.4

600 Yataklı Hastanenin proje ihalesi yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
600 Yataklı Hastanenin proje ihalesi yapıldı
Abone ol
Ak Parti Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal, 600 yataklı devlet hastanesi proje ihalesinin 10 ağustos perşembe günü Sağlık Bakanlığı tarafından yapıldığını, bu hizmetin Osmaniye için bir devrim niteliği taşıdığını söyledi.  

AK PARTİ Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal, 600 yataklı devlet hastanesi proje ihalesinin 10 ağustos perşembe günü Sağlık Bakanlığı tarafından yapıldığını, bu hizmetin Osmaniye için bir devrim niteliği taşıdığını söyledi.  

Önal, yaptığı açıklamada, AK Parti hükümetinin Türkiye genelinde olduğu gibi Osmaniye’de de devasa yatırımları yapmaya devam ettiğini dile getirdi. 

Kentte yapılacak ve yapılması planlanan yatırımların ne aşamada olduğu hakkında bilgi veren Önal, şunları kaydetti: "Önemli bir sağlık yatırımı olan hastane yapımının takibini hassasiyetle yapacağız. Bu yatırım hükümetimizin bölgemizde yaptığı en büyük yatırımlardan bir tanesidir. Hastanemizin yapılması sağlık hizmetlerinde ilimizde bir devrim anlamı taşımaktadır. Sağlık hizmetinin üst seviyeye çıkması en büyük arzumuzdur. Bunun yanı sıra, İl Özel İdaresi tarafından 32 derslikli Merkez İmam Hatip Lisesi ihalesi 120 kişilik çok amaçlı salonu dahil 9 milyon 750 bin lira bedelle yapıldı. Ayrıca yine Özel İdaresi tarafından Düziçi Karagedik Köyü Sağlık Evi Yapım İşi ihaleleri de tamamlandı."

Önal, Osmaniye’de ihtiyaç duyulan kamu yatırımlarının getirilmesiyle ilgili olarak yoğun çalışma yapıldığını aktardı.

AK Parti iktidarının yatırımlarının Türkiye'nin dört bir yanında hızla devam ettiğini anlatan Önal, "Hemşerilerimizin vekalet verdiği milletvekilleri olarak bizlerde, Osmaniye'mize ihtiyaç duyulan kamu yatırımlarının getirilmesi ile ilgili yoğun bir çaba harcıyoruz." dedi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ait ve ihaleleri yapılan onarım işlerinin de sürdüğünü aktaran Önal, “Okulların tatil olmasıyla birlikte eğitim yuvalarımızda yoğun bir tadilat ve onarım çalışması devam ediyor.

Tadilat ve onarım işlemleri 2 milyon 241 bin lira bedelle yaptırılmaktadır” ifadelerini kullandı.  Önal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, Başbakan Binali Yıldırım’ın desteğiyle ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırmak istediklerini sözlerine ekledi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar