19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3411
EURO35.2089
ALTIN2248.4

Erdemli’de 2. Gemi Park

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdemli’de 2. Gemi Park
Abone ol
Erdemli Belediyesi, ilçe merkezi ve diğer mahallelerde park atağına geçti.
Erdemli Belediyesi, ilçe merkezi ve diğer mahallelerde park atağına geçti.

Parkı olmayan hiçbir mahalle kalmayacak sloganıyla yola çıkarak büyük aşamalar kaydettiklerini söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, son olarak Akdeniz Mahallesine gemi şeklinde bir park inşa etiklerini dile getirdi.

Erdemli Belediyesi, yeni dönemdeki projeleri çerçevesinde Erdemli’nin tüm mahallelerine içinde oyun grupları ve spor aletleri bulunan en az bir park hedefinde emin adımlarla ilerliyor. Daha önce sahilde şehrin ilk gemi parkının yaparak çocuklara armağan eden Erdemli Belediyesi, bu kez de Akdeniz Mahallesi’ne bir gemi park daha yaparak çocukları sevindirdi.



HER MAHALLEYE PARK

Verdikleri sözlerden daha fazlasını yapacaklarını her ortamda dile getirdiklerini vurgulayan Belediye Başkanı Tollu, “Erdemli sınırları dâhilinde parkı olmayan hiçbir mahalle kalmayacak. Erdemli’nin hem görsel hem de fiziki olarak gelişmesi, büyümesi ve güzelleşmesi için 7/24 çalışıyoruz. Yapılan çalışmaların büyük bir kısmı, belediye personeli tarafından belediye araç ve gereçleri kullanılarak yapılmaktadır. Göreve geldiğimiz ilk günden buyana Erdemli’yi Akdeniz’in incisi, turizmin gözbebeği bir şehir haline getirebilmek için çalışıyoruz. Akdeniz mahallesini de Erdemli’nin incisi haline dönüştürmek için çalışmalarımız sürüyor. Bu park da bu çalışmalar neticesinde ortaya çıkmış bir eserdir. Erdemli’nin her mahallesi hiçbir ayrım yapılmadan aynı hizmeti alacak” dedi.



TOLLU: “KENT ESTETİĞİNİ ÖNEMSİYORUZ”
Şehrin estetik görünümü konusunda çok hassas olduklarını belirten Belediye Başkanı Tollu, parklar ve yeşil alanların çok ince çalışmalar sonrasında yapıldığına dikkat çekti. Bu alanların sayısının fazlalığının, bakımlı ve temiz olmasının, olması gereken yerde bulunmasının şehirlerin genel görünümü açısından önemine dikkat çeken Tollu, tüm plan ve projelerinin bu bilinçle hareket ederek hazırlandığını ve uygulamaya sunulduğunu ifade etti.

VATANDAŞLAR MEMNUN

Yapılan parkı çok beğendiklerini söyleyen ve emeği geçenlere teşekkür eden vatandaşlar, Erdemli Belediyesinin kendileri için her şeyin en iyisini yapacağına olan inançlarını dile getirdiler. Çocuklarının eğlenme ihtiyaçlarının bu park sayesinde giderileceğini öngören vatandaşlar, hizmetlerinden dolayı Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür ettiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar