26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.451
EURO34.7779
ALTIN2443.7

Erdemli'den Sulakyurt’a Sanat Köprüsü Kuruldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdemli'den Sulakyurt’a Sanat Köprüsü Kuruldu
Abone ol
Erdemli Belediyesi Şehir Tiyatrosu Kırıkkale Sulakyurt Belediyesinin davetlisi olarak gittiği Kavun-Karpuz Festivalinde “Düğün Dernek” adlı tiyatro oyununu sergiledi.
Erdemli Belediyesi Şehir Tiyatrosu Kırıkkale Sulakyurt Belediyesinin davetlisi olarak gittiği Kavun-Karpuz Festivalinde “Düğün Dernek” adlı tiyatro oyununu sergiledi.

Sulakyurt’lu vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören tiyatro oyunundan sonra bir teşekkür konuşması yapan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, tiyatro yönetmeni Deniz Sandalcı ve Erdemli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Adem Arslan’a teşekkürlerini sundu.

Erdemli Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından Kırıkkale Sulakyurt Belediyesi Kavun Karpuz Festivalinde sergilenen “Düğün Dernek” adlı tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

Vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilen oyun için başta Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu olmak üzere emeği geçenlere teşekkürlerini sunan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Başkan Tollu’ya iletilmek üzere çeşitli hediyeler takdim etti.

Başkan Tollu tarafından gönderilen Yörük çadırı tablosunu da kabul eden Başkan Bildik, “bizlere bu güzel oyunu izlettiren tiyatroculara ve Sayın Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu Ağabeyime teşekkürlerimi sunuyor, ellerinden öpüyorum” dedi.

Başkan Bildik’ten sonra söz alan Erdemli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Adem Arslan, Yörük diyarı Erdemli’den Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun selamını getirdiklerini söyledi. Arslan konuşmasında aynı toprakların çocukları olduklarını ve bundan dolayı nerede bir kardeşlik nerede bir sanat var orada olduklarını söylerken; Erdemli'de bir sanat ateşinin fitilini yaktıklarını dile getirdi.

Sulakyurt’ta gördükleri ilgi ve alakadan memnun kaldıklarını belirten Arslan, Sulakyurt halkına hitaben, sanata çok değer veren ve çalışkanlığı ile başarı elde eden belediye başkanları İsmail Bildik'e sahip çıkmalarını istedi. Konuşmaların ardından Arslan, Başkan Tollu’nun göndermiş olduğu, üzerinde Mustafa Kemal Atatürk’ün sözünün olduğu Yörük tablosunu Başkan Bildik’e takdim etti.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar