26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4584
EURO34.7352
ALTIN2441.3

OŞYAD, Huzurevi sakinlerine moral verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OŞYAD, Huzurevi sakinlerine moral verdi
Abone ol
Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar derneği üyeleri, “Yaşlılar Haftası” etkinlikleri kapsamında Huzurevi sakinlerine türkü ve şiir dolu dakikalar yaşattı.
Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar derneği (OŞYAD), Osmaniye Özden kardeşler Huzurevi’nde “Yaşlılar Haftası” nedeniyle etkinlik düzenledi.

Huzurevi’ndeki program, OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak’ın açış konuşması ile başladı.



Bardak konuşmasında; “Osmaniye’deki Huzurevi’nde sizlerle birlikte olmak, sizlere türkü ve şiir dolu dakikalar yaşatmak için buradayız.


Oşyad Başkanı Mustafa Bardak

OŞYAD üyelerinin türkü ve şiirleriyle bu akşam sizlere güzel dakikalar yaşatabilirsek ne mutlu bizlere. Bu programın düzenlenmesinde emeği geçen Huzurevi Müdürlüğüne, personeline ve bizleri dinlemeye gelen herkese teşekkür ediyoruz”dedi.

Osmaniye Özden kardeşler Huzurevi Müdürü Bekir Gezer ise , OŞYAD üyelerinin Huzurevi’nde gerçekleştireceği programdan dolayı teşekkürlerini bildirdi.


OŞYAD’ın Huzurevi’ndeki “Türkü ve Şiir akşamı” programına; Osmaniye Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Şahin, Müdür Yardımcıları; Mehmet Kara, Ahmet Vefa Poyraz, Aile Danışma Müdürü Ali Bayram, Huzurevi Müdürü Bekir Gezer, Müdür Yardımcıları Şaban Çelik, Fetiye Durdu, Mehmet Karabey ile huzurevi sakinleri ve yakınları katıldı.
Programda; Osman Körkü, Mahmut Eynallı bağlaması ve türküleriyle programa renk verirken, İbrahim Karacülle ekibi ile birlikte, Hüseyin Yücel’in bağlaması eşliğinde Arif Bahar ve Şevval Çelik türkülerini seslendirdiler.


OŞYAD üyelerinden; Emel Fettahlıoğlu, Ayşenur Bahar, İzzettin Kanat şiirleriyle programa katılırken, Huzurevi sakinlerinden; Bekir Sıtkı Güzel, Merve Alaç, Kazım Tulum şiirleriyle programı renklendirdi.


Program sonrasında OŞYAD’ın etkinliği için teşekkür eden Huzurevi Müdür Yardımcısı Mehmet Karabey, dernek başkanı Mustafa Bardak’a gecenin anısına çiçek buketi sundu.


Karabey programın kapanışında yaptığı konuşmada; “ Bu güne kadar burada bir çok program yapıldı. Ancak en güzel programlardan biri olduğunu söylemek istiyorum. İnsanları sıkmadan hazırlanan böylesi bir programı bizlere sunan OŞYAD’a teşekkür ediyorum” dedi.

Program; OŞYAD üyelerinin Huzurevi sakinleri ile halaylar çekip oynaması ile sona erdi.

(Mustafa BARDAK)
 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar