27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Vali Kerem Al, Kadirli’de İncelemelerde Bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Kerem Al, Kadirli’de İncelemelerde Bulundu
Abone ol
Vali Kerem Al, Kadirli İlçesinde inceleme ve denetlemelerde bulundu.
Vali Kerem Al, Kadirli İlçesinde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Beraberinde Osmaniye Milletvekilleri Dr. Suat Önal, Mücahit Durmuşoğlu, Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ile birlikte Kadirli’de incelemelerde bulunan Vali Al, ilk olarak İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.
 
Vali Al daha sonra inşaatı devam etmekte olan Kadirli Kültür Merkezinde inceleme ve denetlemelerde bulunarak, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kadirli Kültür Merkezi inşaatının 1. ihale ile tamamlanamadığını ve 2015 yılında tasfiye kabulünün yapıldığını ifade eden Mehmet Yanık, Kültür Merkezi binasının hizmete açılabilmesi için gerekli işlerin ikmal ihalesi ile yapılması gerektiğini ve ikmal ihalesinin de 06.08.2015 tarihinde yapıldığını kaydetti.

Kültür Merkezinin içerisinde çok amaçlı salon, güzel sanatlar galerisi, ilçe halk kütüphanesi ve el sanatları kursları için atölyelerin bulunduğu bildirildi.
 
Sülemiş Tesislerini de ziyaret ederek, Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan’dan tesis hakkında bilgi alan Vali Al, Kent Müzesini de gezdi.

Vali Al, Müze hakkında Başkan Tarhan'dan bilgi aldı.

Belediye Başkanı Tarhan, eski cezaevinin Kent Müzesine dönüştürüldüğü bilgisini vererek, Müzenin ilçenin sosyal, kültürel ve tarihi dokusunu yansıttığını 2548 metrekare alana sahip müzede yörenin yemek kültürü, el sanatları ve sosyal, ekonomik yaşantısını yansıtan ögelerin sergilendiğini söyledi.
 
Vali Kerem Al, son olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binasının yapılması planlanan arazide inceleme ve denetlemelerde bulunarak İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman’dan bilgi aldı.
 
Vali Kerem Al, Kadirli’deki incelemelerinin ardından ilçeden ayrıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar