08 Mayıs, 2024, Çarşamba
DOLAR32.2642
EURO34.7284
ALTIN2406.1

Sosyal Hizmet Merkezi törenle açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sosyal Hizmet Merkezi törenle açıldı
Abone ol
Kadirli Sosyal Hizmet Merkezi törenle açıldı.
Kadirli Sosyal Hizmet Merkezi törenle açıldı.

Açılış törenine Vali Kerem Al, Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan, Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Genel Meclisi Başkanı Nuh Kara, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, Kamu Kurum ve Kuruluşları İl ve İlçe Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmasını Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli yaptı. İl Müdürü Neşeli, Kadirli Sosyal Hizmet Merkezlerinde Başvuru, Tespit ve İzleme, Uygulama, Eğitim ve Danışmanlık, Şehit Yakınları ve Gaziler Birimlerinin yer aldığını ifade ederek, Merkezin Kadirli ve Sumbas ilçelerinde yaşayan vatandaşlara hizmet vereceğini kaydetti. Kadirli’de 1574 Sumbas’ta ise 281 kişinin evde bakım hizmetinden faydalandığını ayrıca her iki ilçede koruma ve bakım altına alınan 70 çocuğun bulunduğunu belirten İl Müdürü Abdullah Neşeli bu hizmetten faydalanan bireylere rehberlik yapılarak vatandaşa yakışır bir hizmetin verilebilmesi için Kadirli Sosyal Hizmet Merkezi gibi kuruluşları çok önemli olduğunu söyledi.

Merkezde verilecek hizmetlerden de söz eden İl Müdürü Abdullah Neşeli, Kadirli Sosyal Hizmet Merkezinin hayırlı olmasını dileyerek sözlerine son verdi.
Törende konuşan Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ise yaptığı konuşmada, “Kadirli Sosyal Hizmet Merkezimizin açılması, hükümetimizin, insanımıza ne kadar değer verdiğinin açık bir göstergesidir. Son yıllarda, aileye ve sosyal politikalara vermiş olduğumuz önemin gereği olarak işin merkezine her zaman insanı koyduk. Asıl olan halka hizmetin hakka hizmet olduğu anlayışıdır” diye konuştu.

Bir toplumun güçlü olabilmesi için öncelikle ailelerin güçlü olması gerektiğinin altını çizen Durmuşoğlu, yapılan hizmetlerde hedefin güçlü birey ve mutlu aile olduğunu kaydetti. Kadirli’de sosyal hizmet alan çok sayıda birey olduğunu da belirten Mücahit Durmuşoğlu, bu hizmeti alan insanların kendi yaşadıkları ilçede daha rahat bir şekilde hizmet alabilmesi için Kadirli Sosyal Hizmet Merkezinin yapıldığını söyledi. Kadirli’ye İşkur İlçe Müdürlüğünün kurulması kararının alındığını da belirten Durmuşoğlu hizmetlerin süreceğini kaydetti. Sözlerinin sonunda Kadirli Sosyal Hizmet Merkezinin hayırlı olmasını temenni eden Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu Hizmet Merkezinin yapımında emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.

VALİ KEREM AL, “TÜM VATANDAŞLARIMIZA KALİTELİ HİZMET SUNMAK GÖREVİMİZDİR”
Son olarak konuşan Vali Kerem Al ise çağımızda devlet anlayışının değiştiğini ve ülkemizde de bu anlayışın sonucu olarak özellikle sosyal hizmet alanında önemli düzenlemelerin yapılarak uygulamaya konulduğunu belirterek, “Ülkemizde son yıllarda insanı ön plana alan, özellikle dezavantajlı grupları belli bir statüye kavuşturan, topluma kazandıran, onlara yaşam umudu veren düzenlemeler yapıldı. Bugün açılışını yapacağımız Kadirli Sosyal Hizmet Merkezi de bu amaca hizmet ediyor. Yaşlılarımıza, gençlerimize, engellilerimize kısacası tüm vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunmak görevimizdir” diye konuştu. Kadirli ilçesine yol, su, sağlık ve eğitim sektörlerinde çok sayıda hizmet yapıldığının da belirten Vali Kerem Al, Kadirli Sosyal Hizmet Merkezinin hayırlı olmasını temenni ederek sözlerine son verdi.

Konuşmaların ardından Kadirli Sosyal Hizmet Merkezinin açılışı Vali Kerem Al ve protokol mensupları tarafından yapıldı. Açılışın ardından Merkezde incelemelerde bulunan Vali Kerem Al, Merkezin çalışanları ile bir süre sohbet etti. Vali Al ve beraberindekiler düzenlenen kokteylin ardından Merkezden ayrıldılar.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar