26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4771
EURO34.7556
ALTIN2439.5

Kaymakam Pamuk veda mesajı yayınladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaymakam Pamuk veda mesajı yayınladı
Abone ol
Osmaniye’nin Kadirli ilçe Kaymakamı Muhittin Pamuk’un Erdemli Kaymakamlığı görevine atanması nedeniyle bir veda mesajı yayınladı.
Osmaniye’nin Kadirli ilçe Kaymakamı Muhittin Pamuk’un Erdemli Kaymakamlığı görevine atanması nedeniyle bir veda mesajı yayınladı.

Kaymakam Muhittin Pamuk mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Güzel ülkemizin nadide bir parçası olan Kadirli’de 2014 Eylül ayında başlayan görevimden Mersin-Erdemli ilçesine atanmam nedeniyle ayrılıyorum.

Bütün mülki idare amirliği görevim süresince olduğu gibi 2 yılımı geçirdiğim Kadirli’mizde; samimiyetle, haktan ve adaletten ayrılmadan vatandaşlarımızın bütününü kucaklayan bir yaklaşım içerisinde, insana ve değerlerine saygı göstererek görev yapmanın çabası içerisinde oldum. “Halka hizmet hakka hizmettir.” anlayışı şiarım oldu.
 
İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturundan hareketle, temelinde hukukun üstünlüğünü, vatan ve insan sevgisi olan bir anlayışı hakim kılmak için çaba sarf ettim. Devletin şefkatini ve gülen yüzünü vatandaşa yansıtmaya çalıştım.
 
Hizmet etmekten onur duyduğum Kadirli’den ayrılırken çalışmalarımda sürekli desteklerini gördüğüm Sayın Valimiz Kerem Al Bey’e, Milletvekillerimiz Sayın Mücahit Durmuşoğlu, Sayın Ruhi Ersoy, Sayın Suat Önal Beylere, Kadirli’li hemşehrilerime, siyasi partilerimize ve sivil toplum kuruluşlarının üyelerine, köy ve mahalle muhtarlarımıza, yerel ve yaygın basının değerli mensuplarına, mesai farkı gözetmeden halkımıza en verimli hizmetlerini sunabilmek için birlikte çaba harcadığımız kamu kurumlarının amir ve çalışanlarına, mesai arkadaşlarıma, adli ve askeri erkâna içtenlikle teşekkür ederim.
 
Erdemli ilçesinde de Kadirli’de olduğu gibi kapım tüm Kadirli halkına ve mesai arkadaşlarıma daima açık olacaktır.

Kadirli’de görev yaptığım süre boyunca yaşadıklarım benim için güzel bir anı olarak hep hatırlanacaktır.

Gönlümü bu ilçenin insanlarına bağlayarak arz-ı veda ederken, hepinize; aileniz ve dostlarınızla birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam temenni ediyor. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar