26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5661
EURO34.9976
ALTIN2451.0

Kadirli Müftüsü resmi nikah kıydı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadirli Müftüsü resmi nikah kıydı
Abone ol
Müftülere resmi nikah yetkisinin verilmesinin ardından Osmaniye’de ilk resmi nikah Kadirli İlçe Müftüsü Necati Gündoğdu tarafından kıyıldı.

Müftülere resmi nikah yetkisinin verilmesinin ardından Osmaniye’de ilk resmi nikahKadirliİlçe MüftüsüNecati Gündoğdu tarafından kıyıldı.

Kadirli ilçesindeki nikah törenine evlendirme dosyası ve belediye nikah memurlarının giydiği cübbe ile gelen Kadirli  İlçe Müftüsü Necati Gündoğdu, ilk kez resmi nikahı kıymak için nikah masasına oturdu.

Müftü  Gündoğdu, gelin Ayşe Çebiş ve damat Fatih Çağrı Delikuş'a evlilik işlemleriyle ilgili yönetmelik metnini okuyarak, şahitler huzurunda birbirlerini eş olarak kabul edip etmediklerini sordu. 

Gelin ve damattan "evet" yanıtı alan Gündoğdu, çiftin nikahını kıydı.

Aile cüzdanını gelin Ayşe Çebiş'e uzatan Müftü Gündoğdu, çiftin sevgi ve saygı çerçevesinde, mutlu bir ömür geçirmeleri temennisinde bulundu. Nikahın ardından hep birlikte dua edildi.

Nikah sonunda açıklamalarda bulunan müftü Gündoğdu, "Yasalarımızda yapılan yeni düzenlemeyle resmi nikah kıyma yetkisi müftülüğümüze verilmesinin ardından biz de bu çerçevede ilimizde ve ilçemizde ilk defa müftülüğümüzde resmi nikah icra ettik. Yeni evlenen çiftlerimizin bu akdi hayırlara vesile olsun" şeklinde konuştu.

Gelin Ayşe Çebiş ve damat Fatih Çağrı Delikuş çifti, müftülere nikah kıyma yetkisi verilmesinden mutluluk duyduklarını, ilçede müftülükte kıyılan ilk nikahın kendilerinin olmasının da sevindirici olduğunu söyledi.

İlçe Müftülüğü toplantı salonunda yapılan ilk nikah merasiminde, genç çiftin yakınları ile birlikte müftülük yetkilileri hazır bulundu. Kadirli'de müftülük tarafından kıyılan ilk resmi nikah olarak kayıtlara geçen evlilik töreninde hem kuracakları yuvanın ilk adımını atan genç çiftin, hem de ilçe Müftüsü Necati Gündoğdu'nun da heyecanlı olduğu görüldü.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar