27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

NN Hayat ve Emeklilik, Otomatik Katılım'da 100 bin kişiye ulaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
NN Hayat ve Emeklilik, Otomatik Katılım'da 100 bin kişiye ulaştı
Abone ol
NN Hayat ve Emeklilik, Otomatik Katılım'da 100 bin çalışanı Bireysel Emeklilik Sistemi'ne (BES) dahil etti.
NN Hayat ve Emeklilik, Otomatik Katılım'da 100 bin çalışanı Bireysel Emeklilik Sistemi'ne (BES) dahil etti.

Şirket açıklamasına göre, NN Hayat ve Emeklilik, 1 Ocak itibarıyla uygulanmaya başlanan Otomatik Katılım'ın ilk ayında bin üzeri çalışanı olan 50 şirketle anlaşmaya vararak 100 bin çalışanı sisteme dahil etti.

Geçen yılı 270 binin üzerinde BES katılımcısı ve 2,4 milyar TL fon büyüklüğü ile tamamlayan şirket, Otomatik Katılım'da da işverenlere sunduğu avantaj ve faydalarla yıla hızlı başladı.

NN Hayat ve Emeklilik, katılımcılara en doğru bilgiyi vermek, sistemin avantajlarını, kalıcılığını ve güvenilirliğini anlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu konuda ayrıca, hem işverenlere hem de çalışanlara hız, kar ve deneyim olmak üzere 3 temel fayda sunan şirket, 4 adımda son derece basit kayıt sistemi, mobil ve internet şubeleri, yetkin uzmanları, çalışan ve işverenlere özel destek hattı ve yardım masasıyla müşterilerine en hızlı hizmeti veriyor.

Aralık 2016 itibarıyla tüm fonlarında 10 yıllık ağırlıklı ortalamada sektörün üzerinde bir getiri sağlayan NN Hayat ve Emeklilik, "Önce Sen" isimli sadakat programı ile müşterilerine ayrıcalık ve avantajlar sağlıyor.

NN Hayat ve Emeklilik, 170 yıllık geçmişe sahip, sermaye gücü anlamında Avrupa birincisi, Romanya ve Polonya gibi ülkelerde Otomatik Katılım'da pazar lideri olan NN Group'un bu konudaki deneyiminden aldığı güçle sistemde işverenlerin tercihi olarak öne çıkıyor.

"Türkiye'nin 50 büyük ölçekli firması NN'i tercih etti"

Açıklamada görüşlerine yer verilen NN Hayat ve Emeklilik Üst Yöneticisi (CEO) Frank Eijsink, şunları kaydetti:

"Bireylerin emeklilik dönemlerinde onlara ikinci emeklilik maaşı sağlayacak olan Otomatik Katılım uygulaması tüm sektöre büyük bir hareketlilik ve heyecan getirdi. 1 Ocak itibarıyla bütün emeklilik şirketleri bu yeni uygulamaya hazırdı. Biz de NN olarak 2016 yılında başladığımız çalışmalarımızın karşılığında sisteme 100 bin katılımcıyı dahil ettik ve Türkiye'nin 50 büyük ölçekli firması NN'yi tercih etti.

Bu anlamda yıla iyi bir başlangıç yaptık ve yıl içerisinde kademeli olarak daha küçük ölçekli firmaların da kapsama alınmasıyla katılımcı sayımızı artırarak daha fazla işverene ve çalışana fayda sunmaya devam edeceğiz."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar