19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3415
EURO35.1222
ALTIN2238.7

Milli voleybolcu Akyol, Bilfenli öğrencilerle buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milli voleybolcu Akyol, Bilfenli öğrencilerle buluştu
Abone ol
Milli Voleybolcu Naz Aydemir Akyol, Bilfen öğrencileriyle bir araya geldi.

VakıfbankSpor Kulübü'nde oynayan Milli VoleybolcuNaz Aydemir Akyol, Bilfenli öğrencilerle bir araya geldi.

Bilfen Okulları'ndan yapılan açıklamaya göre, sporu öğrenciler için akademik başarıyla harmanlanan bir yaşam biçimi haline getiren ve bin 600'ü aşkın lisanslı sporcusu ile her yıl çeşitli branşlarda Türkiye şampiyonalarında, il ve ilçe müsabakalarında başarılar elde eden Bilfen Okulları, spor alanındaki başarılı isimleri öğrencileri ile buluşturmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Bilfen Ataşehir İlköğretim Kurumu'nda gerçekleşen etkinlikte Vakıfbank Spor Kulübü'nde oynayan Milli Voleybolcu Naz Aydemir Akyol, öğrencilerle buluştu.

Bilfen Ataşehir Ortaokulu 5'inci ve 6'ncı sınıf öğrencileri ile 2017 Türkiye 2'ncisi Bilfen Ataşehir Yıldız Kız Voleybol Takımı ve Bilfen Ataşehir Küçük Kız Voleybol Takımı, yetenekli pasörden spor hayatına dair tavsiyeler dinledi. 

"Kaybettiğinizde tecrübe kazanıyorsunuz" 

Spor yapmaya başladıktan sonra hayatında yaşadığı değişimleri öğrencilerle paylaşan Naz Aydemir Akyol, "Yeni bir sürü arkadaş edindim. Disiplinli ve öz güvenli olmayı, programlı bir hayatımın olması gerektiğini, zorluklarla başa çıkabilmeyi öğrendim." ifadelerini kullandı. 

"Kazandığınızda kupa kazanıyorsunuz, kaybettiğinizde tecrübe kazanıyorsunuz" diyen Akyol, günde 5 farklı sebze ve meyve yenmesi, ekran karşısında en fazla 2 saat geçirilmesi, 1 saat fiziksel aktivite yapılması, içinde sıfır şeker barındıran yiyecek ve içeceklerin tüketilmesi gerektiğini bildirdi.

Öğrencilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Akyol, kendi yazdığı "Naz'dan Spora Pas Serisi-1" ve "Naz ve Moka'yla Hadi Spora" kitaplarını, öğrenciler ve okul kütüphaneleri için imzaladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar