26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.462
EURO34.7836
ALTIN2439.9

Hasanbeyli'de içme suyu ve yol sorunu çözüldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hasanbeyli'de içme suyu ve yol sorunu çözüldü
Abone ol
Osmaniye'nin Hasanbeyli İlçesinde, içme suyu ve yol sorunu çözüldü.
Osmaniye'nin Hasanbeyli İlçesinde, içme suyu ve yol sorunu çözüldü.

Belediye Başkanı MHP'li Alparslan Koca, göre başladıktan sonra yaz aylarında ilçede içme suyu sıkıntısının yaşandığını belirterek, "Belediye olarak vatandaşlardan sık sık içme suyu sıkıntısı yaşadıkları için şikâyet alıyorduk. Çalışma arkadaşlarımız ile bir plan yaparak kendi imkanlarımız ile 2, 5 kilometrelik içme suyu şebekemizi tamamladık. Hasanbeyli Belediyesi olarak tamamladığımız proje ile 300 konuta daha su verecek hale geldik. İlçemizdeki yolların cadde ve sokakların yerin durumuna göre ya asfalt ya da parke taş döşeme planı çıkarttık. Seri bir şekilde plan dahilinde ilçemiz çamurdan ve tozdan kurtarmak için çalışıyoruz. " dedi.

1996 yılında ilçe belediyesi olmasına rağmen ilçenin girişinde İlçemizde bir "hoş geldiniz" levhası bile olmadığına dikkat çeken Başkan Koca, “Biz göreve halka hizmeti hakka hizmet olarak gördüğümüz için hoş geldiniz levhası bile olmayan ilçemize hizmet için imkânlarımız ölçüsünde çalışıyoruz.  Asri Mezarlığımızdaki cenaze Yıkama-Morg ve Cenaze namazı kılma yerimizi modern bir şekilde yapıyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışı ile imkânlarımız ölçüsünde her vatandaşımıza bize oy versin vermesin herkesin yardımına koşuyoruz. Bu can bu bedende olduğu sürece görevimizin son gününe kadar koşmaya devam edeceğiz” diyerek halka hizmet etmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

Başkanlığı devraldıktan sonra Hasanbeyli Belediyesi'nde 2 yıl önce 14 çalışanın alacaklarına karşı 1 makam aracı ve 2 otobüsüne konulan haczi borçları ödeyerek kaldıran, Alparslan Koca, ilçe halkına daha iyi hizmet vermek için belediye otoparkındaki hizmet araçları sayısını da artırdıklarını belirtti.

Alparslan Koca, " Halkımıza daha iyi hizmet vermek için icralık araçlarımızı, borçlarını ödeyip geri aldık. İkili diyaloglarımız sonucun da bir adet kepçe, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan bir tane arazöz, bir adet çöp aracı ve yeni bir hizmet amaçlı arazi aracı aldık. Bunların birçoğunu kendi imkânlarımız ile belediyemize kazandırdık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da daha iyi ve güzel hizmeti halkımıza sunmaya devam edeceğiz."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar