19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3405
EURO35.2123
ALTIN2247.2

Sağlığınız Duru Beytepe ’ye Emanet

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sağlığınız Duru Beytepe ’ye Emanet
Abone ol
Duru Beytepe, özel olarak tasarlanan doğal ve sağlıklı alanlarını konut sahipleri ile buluşturuyor.

Duru Beytepe, özel olarak tasarlanan doğal ve sağlıklı alanlarını konut sahipleri ile buluşturuyor. Açık ve kapalı spor salonu alternatifleriyle sporun enerjisi Duru Beytepe’de açığa çıkıyor.

Tona Yapı ve Safe İnşaat kalitesiyle yükselen Duru Beytepe projesi, sunacağı sosyal alanlar ile kaliteli yaşamın kapılarını aralayacak. Sağlıklı yaşama önem verenler için özel olarak tasarlanan doğa alanları ile spor yapmak yaşamınıza huzur katacak. Projede hayata geçecek olan; saha spor alanları ile dilediğiniz sporu yaparken, yürüyüş, koşu ve bisiklet yolları ile yeşile ve oksijene doyacaksınız.



Projede sunulan yetişkin açık hava spor alanları, yüzme havuzu, masa tenisi salonu, Fitness center, spa merkezi alanlarıyla ise; evinizden uzaklaşmadan spor yapma imkânı bulacaksınız.



Duru Beytepeprojesini “Hayatın Doğası Değişiyor” mottosuyla hayata geçirdiklerini hatırlatan Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal “Basketboldan futbola, tenisten bisiklet alanına kadar dilediğiniz sporu dilediğiniz zaman yapabileceğin alanlar tasarladık.Doğa ile iç içe spor yapma alternatifi sunarak, açık hava ile sporun enerjisini ikiye katlamayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Günün yorgunluğu Duru Beytepe Spa Merkezi’nde atılıyor

Projede yer alan spa merkezi ile günün yorgunluğunu atmanın mümkün olduğunu belirten Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal sözlerine şunları ekledi: “Sporunuzu huzurla yaptıktan sonra, günün yorgunluğunu kolayca atabileceğiniz sauna, buhar odası ve Fin Hamamı Duru Beytepe sakinlerinin hizmetine sunulacak. Bu sayede Duru Beytepe ile yaşam alanının bütün inceliklerini keşfetme şansına sahip olacaksınız.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar