19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3372
EURO35.1875
ALTIN2243.8

Anadolu Sigorta’ya En İyi Müşteri Hizmetleri Ödülü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anadolu Sigorta’ya En İyi Müşteri Hizmetleri Ödülü
Abone ol
Anadolu Sigorta, Viyana’da düzenlenen Contact Center World Awards finallerinde “En İyi Müşteri Hizmetleri” kategorisinde gümüş madalya kazandı.

Anadolu Sigorta, Viyana’da düzenlenen Contact Center World Awards finallerinde “En İyi Müşteri Hizmetleri” kategorisinde gümüş madalya kazandı.

Çağrı merkezi sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Contact Center World Awards EMEA (Avrupa-Afrika-Ortadoğu) ödülleri, 24-27 Haziran tarihlerinde Viyana’da sahiplerini buldu.

EMEA bölgesinin en iyilerinin seçildiği yarışmada Anadolu Sigorta “En İyi Müşteri Hizmetleri” kategorisinde gümüş madalyanın sahibi oldu.

Bu yıl 14.’sü düzenlenen ödül organizasyonunun Viyana’da gerçekleştirilen finalinde, aday şirketler performansları ile tüm katılımcılar tarafından oylandı. Anadolu Sigorta adına ödülü alan Dijital Kanallar Birim Yöneticisi Barış İnan, katılımcılara hizmetlerimizle ilgili sunum yaptı.

En iyi müşteri deneyimini sağlamanın her zaman birinci öncelikleri olduğunu belirten Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Levent Sönmez; “Müşteri deneyimi kavramı hiçbir zaman şansa bırakılamayacak kadar önemlidir. Anadolu Sigorta olarak müşteri deneyimini ölçümlemeyi, güçlü ve iyileştirmeye açık alanları tespit etmeyi ve gelişime yönelik hızlı aksiyonlar almayı her türlü hedefin üzerinde tutuyor ve bunun, diğer tüm hedeflerimize ulaşmada en kritik ve belirleyici rolü oynadığını çok iyi biliyoruz” ifadelerinde bulundu. Müşteri deneyimini en üst seviyeye taşımak için bu alana sürekli yatırım yaptıklarını belirten Sönmez, “Aldığımız ulusal ve uluslararası ödüller, en önemlisi de müşterilerimizin olumlu geri bildirimleri en önemli motivasyon kaynağımız. Bu alanda özellikle dijitalleşmenin tüm avantajlarından faydalanmaya gayret gösteriyoruz. Müşteri deneyimi önümüzdeki dönem de en önemli önceliğimiz olmaya devam edecek” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar