19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3431
EURO35.1996
ALTIN2246.8

Su Kaçağı Tespiti

Su Kaçağı Tespiti
  • Firma Adı: Su Kaçağı Tespiti
  • Yetkili: Su tesisatçısı
  • Telefon: 0216 505 84 41
  • Faks: 0216 505 84 41
  • Web: www.ekiptesisat.com
  • Mail: [email protected]
  • Şehir: İstanbul
  • İlçe: Üsküdar
  • Adres: Yavuztürk, Karadeniz Cd. 5/A D:1, 34690 Üsküdar/İstanbul, Türkiye

Su Kaçağı Tespiti
 
Tesisat işlerinizin tamamına, İstanbul’un neresinde olursanız olun profesyonel ekiplerle çözüm sunan Ekip Tesisat.com bir telefonla ihtiyaç duyduğunuz tesisat işini yaptırmanızı sağlıyor.

Ev ve işyerlerinizdeki su kaçağı sorunlarından tadilata ilişkin taleplerinize, gider tıkanıklıklarının kırıp dökmeden açılmasından ısıtma sisteminizin petek temizliğine kadar tüm ihtiyaçlarınıza memnuniyet garantili çözümler sunmaktayız.

Geniş bir servis ağına sahip olan firmamız bünyesinde sadece deneyimli, modern tesisat cihazlarının kullanımı konusunda eğitim görmüş ve yaptığı işte her zaman için sorumluluk sahibi olan tesisat ustaları bulunmaktadır.

Servis ekibimizdeki tesisat ustaları eski usul denen çağdışı yöntemlerle çalışmamakta, petek temizliğinden su kaçağı bulma veya gider tıkanıklığı açma gibi işlemlere kadar tüm hizmetlerinde son teknolojiye sahip özel üretim ekipmanlar ve ithal kimyasal ürünler kullanmaktadır.

Pratik, zahmetsiz ve memnuniyet garantili tesisatçı hizmetleri sunan şirketimiz iddiasını fiyat konusunda da devam ettirmekte, siz değerli müşterilerine İstanbul’un en avantajlı fiyat seçenekleriyle hizmet vermektedir.

Ekip Tesisat.com, Su Kaçağı Tespiti, Tıkanıklık Açma, Petek Temizleme ve Diğer Tadilat-Onarım konularında profesyonel çözümler üretmektedir.

Su Kaçağı Tespiti Ümraniye su kaçağı tespiti yapıyoruz Su Tesisatçısı, Su Kaçağı Tespiti, Tesisatçı, Petek Temizliği, Tıkanıklık Açma

Kırıp dökmeden apartmanınız, işyeriniz ve müstakil evinizdeki her tip su kaçağını dışardan tespit edebilen servis ekibimiz kısa sürede, tek yerden müdahaleyle soruna geri dönmemek üzere çözüm getirebilir.

Kılcal çatlaklardan kaynaklı su kaçaklarında uyguladığımız özel kimyasallarla tek çekiç darbesine dahi gerek kalmadan onarımı da kırmadan yapabilecek uzmanlığa sahibiz.

Çoklu kaçakların olduğu tesisat sistemlerinde günlerce vakit harcamadan ve boşu boşuna her yeri kırıp dökmeden, dakikalar içinde kullandığımız ithal kaçak tespit sistemleriyle sorunun nerede olduğunu dışardan bulabiliyoruz.

Noktasal tespit yapan ve santim hata yapmadan kaçakları bulan sistemlerimiz sayesinde tesisat ustalarımız tek müdahaleyle doğrudan kaçağa ulaşabiliyor ve onayınızla biran önce tamir işlemine geçebiliyor. Bu şekilde işyeriniz veya evinizin harabeye dönmesine, etrafın moloz ve tozla kirlenmesine gerek kalmıyor.

Su kaçağı bulma ve onarım hizmetlerimiz sunduğu pratiklikle sadece zamandan tasarruf edilmesini sağlamakla kalmamakta, onarım maliyetini asgari seviyeye indirmemize imkân tanıdığından sizlere sektörün en uygun fiyatlarıyla hizmet vermemizi de sağlamaktadır.

Üsküdar Tıkanıklık Açma Lavabo Tıkanıklığı Açma,Tuvalet Tıkanıklığı Açma Mutfak lavabosu, tuvalet, banyo gideri fark etmeden tüm gider tıkanıklıklarını ithal gider açma robotlarıyla etrafı inşaat alanına çevirmeden açabiliyoruz.

Kullandığımız Alman teknolojisine sahip tıkanıklık açma robotları sadece ev ev işyerlerindeki gider tıkanıklıklarında değil, rögar ve kanalizasyon tıkanıklığı açma işlemlerinde de kısa sürede kesin sonuç almamızı sağlamakta.

Kameralı görüntüleme entegresiyle gider içinden canlı görüntü alma imkânı sağlayan ve bu sayede tesisat ustalarımızın işini kolaylaştıran robotlarımızla en derin tıkanıklıkları açmak bile bizim için adeta çocuk oyuncağı.

Tıkanıklığa neyin yol açtığını ve giderin kaç metreden tıkandığını tahmin etmek zorunda kalmadan, kamera sayesinde elde ettiği kesin bilgiye göre müdahalede bulunan tesisatçılarımız soruna göre en pratik ve ekonomik gider açma yöntemiyle müdahalede bulunur. Gider tıkanıklıklarında kimyasal, tazyikli veya mekanik müdahale yöntemleriyle her tür tıkanıklığı kısa sürede ve oldukça ekonomik fiyatlarla açabiliyoruz.

Tıkanıklık Açma Üsküdar Petek Temizleme Petek Temizleme, Petek Temizliği - Ekip Tesisat Isıtma sisteminizdeki verimlilik kayıplarını önleyen, sistemin kullanım ömrünü uzatan ve peteklerin maksimum oranda ısınmaya devam etmesini sağlayan petek temizliği konusunda da garantili hizmetler sunuyor ve bu hizmetlerde yeni nesil yıkama makinaları kullanıyoruz.

Peteklerin tek birini bile sökmeksizin, tesisata dışardan bağladığımız petek temizleme makinası sayesinde tüm petekleri aynı anda ve sadece dakikalar içinde temizleyebiliyoruz.

Merkezi sistem petek temizleme hizmetlerimizde binadaki tüm petekler aynı anda temizlendiğinden, kapalı devre gerçekleştirdiğimiz petek temizliğiyle işlem zahmetsizce ve oldukça düşük maliyetle tamamlanabiliyor.

Şebeke suyundaki kirecin çökmesi ve diğer maddelerin birikmesiyle oluşan petek içi çamurlaşmanın tamamını tahliye etmek için ithal kimyasal çözücü ürünlerle yıkama yapıyoruz. Makinalarımızsa çift yönlü yıkama yaptığı için peteklerin tüm iç yüzeyi çamurlaşma ve kireç kalıntılarından temizlenir.

İstanbul Kırmadan Cihazla Üsküdar Su Kaçağı BulmaSu tesisat Tadilat – Onarım

Uzmanlığıyla bireysel ve ticari ihtiyaçlarınızın hepsine pratik ve bütçe dostu çözümler sunan firmamız tadilat işlerinizden acilen çözülmesi gereken onarım ihtiyaçlarınıza kadar her türlü talebinizi karşılayabilecek deneyime sahiptir.

Tesisat sektöründe kullanılan yeni teknolojileri uzaktan takip etmek yerine ekipmanlarımızı sürekli yeni nesil cihazlarla yenilediğimiz ve altyapı yatırımlarına devam ettiğimiz için tamirat ve tadilata ilişkin tüm ihtiyaçlarınıza zahmetsiz ve ekonomik çözümler sunabiliyoruz.

Şantiye alanına dönen ev ve işyerlerinin eski haline getirilmesi için yüklü harcamalar yapılması gerektiğini çok iyi bildiğimiz için tadilat ve onarım hizmetlerimizin tamamında modern teknolojiden sonuna kadar faydalanıyor, tesisatla ilgili işleri her zaman mümkün olan en akılcı çözümlerle yapıyoruz.

İstanbul’un Her Yerinde, 7/24 Hizmetinizdeyiz

Profesyonel hizmet anlayışımız ve her bütçeye uygun fiyat seçeneklerimizle siz değerli müşterilerimize İstanbul genelinde hafta içi sonu demeden kesintisiz olarak tesisatçı hizmetleri sunuyoruz.

Kırmadan su kaçağı tespiti ve onarım, petek temizliği, robotla kırmadan tıkanıklık açma, tadilat ve onarıma ilişkin tüm ihtiyaçlarınızda 0532 765 73 08 numaralı telefonumuzdan bize ulaşabilirsiniz.

Randevu taleplerinizin yanı sıra danışma hattımızı her türlü sorunuz için arzu ettiğiniz zaman arayabilir, müşteri temsilcilerimizden tesisat işleriniz için fiyat talep edebilirsiniz.  

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar