26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4584
EURO34.7352
ALTIN2441.3

Kimlikleri Yenileniyor !

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kimlikleri Yenileniyor !
Abone ol
Düziçi Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma derneği başkanı, İsmet Topal, şehit aileleri ve gazilerin ücretsiz seyahat kimliklerinin yenilendiğini söyledi.
Düziçi Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma derneği başkanı, İsmet Topal, şehit aileleri ve gazilerin ücretsiz seyahat kimliklerinin yenilendiğini söyledi.

Başkan Topal, da düzenlediği basın toplantısında; “ehit aileleri ve gazilerimizle ücretsiz seyahat kimlik kartları yenilenmesi ile ilgili Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğümüzle  yaptığımız görüşmeler neticesinde sizlerin  Osmaniye gitmeden ücretsiz seyahat kimlik kartlarınızın  yenilenmesi için burada dernek binamızda forumları doldurmak için, ile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğümüzden gelen, Cemil Yaman ve diğer personel arkadaşlarımız geldiler, sizleri bilgilendirecekler ve ücretsiz seyahat kimlik kartları yenilenmesi ve adreslerinize gönderilmesi için, forumları doldurarak alıp gidecekler. Bizlerde bu gün gelemeyen ailelerimizin evraklarını doldurup, inşallah en kısa zamanda toplu olarak, Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğümüze teslim edeceğiz. Biz dernek yönetimi ve ailelerimiz olarak başta  Aile ve Sosyal Politikalar il müdürümüze, yardımcılarına ve siz değerli arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bizleri Osmaniye'ye tek tek gitmenizden kurtardınız” diye konuştu.

Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğümüzden gelen, Cemil Yaman yaptığı konuşmada; “Sizlerin dernek binasında toplanmanızı organize eden Dernek başkanımız İsmet Topal ve sizlere çok çok  teşekkür ediyorum. Şehit aileleri ve gazilerimizin yeni çıkan kanunla verilen hakları ile ilgili bilgi verdi. Daha  sonra bilgilendirme ile ilgili broşürleri ailelere dağıtıldı.Yenilecek olan, ücretsiz seyahat kimlik kartlarınızın forumlarınızı doldurup, ailelerin adreslerinize gönderilmesi için, Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığa göndereceğiz, bakanlığımızda kimlikleri düzenleyip sizlerin adreslerine gönderecekler” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar