27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Elektrik Kesintileri Bezdiriyor !

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elektrik Kesintileri Bezdiriyor !
Abone ol
Düziçi’nde son bir yıldır sık sık elektrik kesintisinin yaşanması, aboneleri çileden çıkartıyor.
Düziçi’nde son bir yıldır sık sık elektrik kesintisinin yaşanması, aboneleri çileden çıkartıyor.



Vatandaşlar;  “kimi nereye şikayet edeceğimizi bilemez olduk, çünkü telefonlara bakan olmuyor. Bakıldığı zaman da sizi aradığınıza pişman ediyorlar.     



Elektriğin özelleştirilmesinden bu yana yağmur ve rüzgar yok iken hemen elektrik kesiliyor. Demek ki yağmur ve rüzgar olsa günlerce elektrik gelmeyecek.


İlgililere ulaşmakta büyük sıkıntı yaşadıklarını belirten vatandaşlar, Elektronik eşyalarımız, Kasaplar, Soğuk Hava depoları, sanayi esnafı sık yaşanan kesintilerden çok rahatsız. 


Bunun yanı sıra, Yaylalarda sokak lambaları yanıyor, evlerde elektrik yok. Yaylada, dağ başında olduğumuz için alışverişi çok yapıyoruz.


Gıda ürünlerini dolaplarımıza dolduruyoruz ama elektrik kesilip geç geldiği zaman o ürünlerin tamamı bozuluyor. Etler kokuyor, sebze ve meyvelerimiz çürüyor. Durumu izah etmek için 186’yı aradığımızda ya düşmüyor, ya 5-10 dakika zor bağlanıyor ya da şikayetleri not alıyorlar daha bir daha ne araya ne de soran oluyor. Özelleştiren daha iyi elektrik hizmeti vermek için yapılıyor deniyor aksine daha da kötü oldu. Çünkü sorunlara, şikayetlere ilgi gösteren kalmadı. Elektriğin tadı kaçtı. Bu durum nereye kadar böyle gidecek merak ediyoruz. Cihazlarımız arıza yapmaya başladı. Biraz daha izler son çare olarak bakanlığa, başbakanlığın internet sitesine kadar şikayetçi olmaktan başka çare görmediğimizin bilinmesini kamuoyu ve ilgililer bilsin” diye konuştular.


Düziçi’nde son bir yıldır yaşanan kesintilerine geçtiğimiz Ramazan ayı içerisinde ilçemizi ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’da Hacılar Merkez Camiinde teravih namazı kılarken tanık olmuştu.


Bakan, kesintilerin sebebini sorduğunda ilgililer, “Bize şikayet gelmiyor” diye yanıt vermişti.






Düziçi / Süleyman Güzel


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar