26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5096
EURO34.8709
ALTIN2451.1

Düziçi AK Parti 5. Olağan Kongresi yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düziçi AK Parti 5. Olağan Kongresi yapıldı
Abone ol
Düziçi Ak Parti 5. Olağan kongresi Üzümlü mahallesindeki Aşiyan Düğün salonunda yapıldı.
Düziçi Ak Parti 5. Olağan kongresi Üzümlü mahallesindeki Aşiyan Düğün salonunda yapıldı.
 
Divan kurulu Başkanı Alpaslan Karaca, Divan üyeliklerini  Yasin Sarı, Fevzi Kamalı, Turgut Kararmaz ve Meryem Nurcan Yiğit’in oluşturduğu heyet ile başlayan Düziçi AK Parti 5. Olağan Kongresinde Atatürk ve tüm şehitler adına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal marşı hep bir ağızdan söylenerek konuşmalara geçildi.
 
Yeniden ilçe başkanı adayı olan Mustafa Taman ilk konuşmacı olarak çıktığı kürsüde, “AK Partinin kurucular kurulunda yer aldım. 2012 yılında ilçe başkanı oldum. İlçe başkanlığımın 3 yıllık  süresince çalışma arkadaşlarımla ilçe ve belde teşkilatlarımızla birlikte belediye başkanlarımızla da el ele vererek ilçemize hizmet yapmaya, sorunları çözmeye gayret gösterdik. Bize ilçemize gelen hizmetlerde desteklerini esirgemeyen teşkilatımızın her kademesinde görev yapan herkese teşekkür ediyorum. Geride bıraktığımız 3 yıllık hizmetimizi şan, şöhret ve menfaat için değil ülkemiz ve milletimiz için yaptık. Aynı yolda aynı anlayışla devam edeceğiz. Kongreden sonra en büyük hedefimiz ve çabamız 2015 genel seçimleri olacaktır. Partimizi 2023 hedeflerine ulaşımında yorulmadan ve durmadan çalışacağız.”dedi.

Kürsüye geçen Düziçi Belediye başkanı Ökkeş Namlı da yaptığı konuşmasında, “Bundan sonra bu partiden aday olmayı düşünen arkadaşlarımız görev kendisine verildiğinde iyi, görev verilmediği zaman kötü anlayışında olmamalıdır. Particilik bu değildir. Ben seçimden önce bu parti kimi aday gösterirse göstersin yanında olacağımı ilçe başkanlığında namus şeref sözü ile belirttim.

Ama Bunu herkes der ama seçimden sonra kimse yerine getirmez. 2 il genel meclis üyesi, 7 belediye meclis üyesi ile MHP’den ayrıldım. Bu kolay bir ayrılık değil. Ayrıldığımız partinin ilimizden ve partinin genel başkanı. Bunun faturasının seçime girdiğimde çıkacağını, bana ağır olacağını elbette hesap ediyorum. Sayın Kastal ben siyaset bu seçimden sonra bırakacaktım ama sayın Kastal beni geri ikna etti.
 
İlçeye yapılan hizmetlerin tümünde Kastal’ın imzası vardır

Bugün Düziçine iktidar eliyle bir hizmet yapılmışsa, bunun altında teşkilatla birlikte en fazla sayın Durdu Mehmet Kastal’ın imzası vardır. Benim bu partiye geçmemde, aday gösterilmemde dönemin başbakanı, genel başkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarının imzası vardır.”dedi.

AK Parti 22. Dönem Osmaniye milletvekili Mehmet Sarı, AK Parti il başkanı Emir Hasan Arslantaş, Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal’da birer konuşma yaptılar.

Seçimlere tek liste ile girildi. Mevcut ilçe Başkanı Mustafa Taman’ın yeniden aday olduğu kongre sonunda 24 kişiden oluşan yeni yönetim kurulu listesi;
Mehmet Vejdi Yalçın, Musa Mezdeki, Mustafa Darçın, Tayfur Karınsız, Ali Oğulcan, Mustafa Kamil Kaçıra, Bekir Sail, Ali Esin, Hasan Cuma, Yusuf Torun, Yunus Köksal, İdris Özdemir, Ergül Taş, Salih İnce, Abdullah Mart, Yasin Sarı, Hüseyin Karamık, Emel Lök, Hulusi Mehmet Gök, Nevzat Sarı, Turgut Kararmaz, Osman Öztürk, Nadir Çerçi ve Mehmet Islah’dan oluştu.



Düziçi / Süleyman Güzel


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar