19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3372
EURO35.1875
ALTIN2243.8

Başkan Sözlü fuarda nikah kıydı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Sözlü fuarda nikah kıydı
Abone ol
Açılış töreninde konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana’nın fuarlar noktasında ciddi bir mesafe kat ettiğini vurgulayarak ailenin Türk Milleti için en önemli kurum olduğunu belirtti

Açılış töreninde konuşan AdanaBüyükşehirBelediye BaşkanıHüseyin Sözlü, Adana’nın fuarlar noktasında ciddi bir mesafe kat ettiğini vurgulayarak ailenin Türk Milleti için en önemli kurum olduğunu belirtti

FUARIN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TÜYAP ve ÇUFAŞ tarafından Adana’da organize edilen ve 2’ncisi gerçekleştirilen EV’leniyoruz Fuarı’nın açılışı Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, TÜYAP Anadolu A.Ş Genel Müdürü Cihat Alagöz’ün katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta konuşan TÜYAP Anadolu AŞ Genel Müdürü Cihat Alagöz, Adana’da fuarların giderek yoğunlaştığını, artık sezon başı ya da sonu gibi kavramların kalmadığını ifade ederken Vali Mahmut Demirtaş, fuarların kent için önemine değindi.

‘’İLKLERİN VE ENLERİN ŞEHRİ ADANA’’

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise yaptığı konuşmada Adana’nın ilkler ve enler kenti olduğunu ifade ederken, ailenin Türk Milleti’nin temeli olduğunu, milletimiz için en önemli kurum olduğunu aktararak “EV’leniyoruz Fuarı Adana için anlamlı, özel bir fuar. İnsanlık tarihinin başlangıcından bu yana ana, baba ve çocuktan oluşmuş olan ve adına aile dediğimiz kurum her zaman sosyal hayatın kaynağı olmuştur. Bu fuar da aile olacak, yuva kuracak, Ne Mutlu Türküm diyene diyebilecek evlatlar yetiştirmeye aday çiftlerimiz için yapılan bir fuar” dedi.

NİKAH KIYDI, STANTLARI ZİYARET ETTİ

Fuarın açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Ayşegül Çaldırak ve Hasan Polat çiftinin nikah akdi gerçekleştirildi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün kıydığı nikahın ardından nikah cüzdanını gelin hanıma Vali Mahmut Demirtaş teslim etti.

Genç çifte bir ömür mutluluklar dileyen Başkan Hüseyin Sözlü, fuar alanında kurulan stantları ziyaret etti. Başkan Sözlü’nün fuar alanındaki gezintisi sık sık vatandaşların fotoğraf çekilme isteği ile kesildi. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar