16 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.4332
EURO34.4798
ALTIN2488.7

Aksuvital, Ar-Ge yatırımlarını yüzde 140 artırmayı hedefliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksuvital, Ar-Ge yatırımlarını yüzde 140 artırmayı hedefliyor
Abone ol
"Gıda Takviyesi ve Arı ürünleri" alanında hizmet veren Aksuvital, Ar-Ge'ye ayıracağı bütçeyi geçen yıla göre yüzde 140 artırmayı hedefliyor.
"Gıda Takviyesi ve Arı ürünleri" alanında hizmet veren Aksuvital, Ar-Ge'ye ayıracağı bütçeyi geçen yıla göre yüzde 140 artırmayı hedefliyor.
 
İSTANBUL (AA) - "Gıda Takviyesi ve Arı ürünleri" alanında hizmet veren Aksuvital, Ar-Ge'ye ayıracağı bütçeyi geçen yıla göre yüzde 140 artırmayı hedefliyor.

Aksuvital'den yapılan açıklamaya göre, 2014 yılı için yeni proje çalışmalarını hayata geçirmeyi planlayan Aksuvital,  şu ana kadar 4 projeyi başarı ile tamamladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aksuvital Ar-Ge Müdürü Ebru Koç, inovasyona yatırım yapmanın geleceğe yatırım yapmak olduğunu belirterek, "Aksuvital bu fikirden hareketle Ar-Ge yatırımlarını küreselleşme ile ortaya çıkan zorlayıcı rekabet ortamına karşı yapılmış bir sigorta olarak görmektedir" ifadelerini kullandı.

Aksuvital olarak çeşitli proje çalışmaları için önemli miktarda bütçeyi Ar-Ge çalışmalarına ayırdıklarını da ifade eden Ebru Koç, "2014 yılı için yeni proje çalışmalarını hayata geçirmeyi planlıyoruz ve bunların başlamasına bağlı olarak Ar-Ge’ye ayırmayı düşündüğümüz bütçe 2013 yılı bütçesine göre yüzde 140 artış gösterecek" bilgisini verdi.

Ar-Ge çalışmalarının iyi bir ekip çalışması gerektirdiğini aktaran Koç, şunları kaydetti:

"Bu amaçla firmamız uluslararası literatürü takip edebilen, lisansüstü eğitime sahip, iyi yetişmiş,  akademik bakış açısına sahip kişileri kadrosuna katmıştır. Birçok üniversite ile görüşmeler gerçekleştirerek ortak çalışmalar yapabilmek için ciddi gayret sarfetmektedir. Aksuvital özellikle son 5-6 yıl içerisinde Ar-Ge altyapısını geliştirmek amacı ile kendi uzmanlık alanı ile ilgili TÜBİTAK projeleri yürütmektedir. Şu ana kadar 4 projeyi başarı ile tamamlamıştır. Bu proje desteklerini geleceğe dönük vizyon sahibi bir bakış açısı ile en iyi şekilde değerlendirerek laboratuvar donanımını oldukça geliştirmiş ve geliştirmeye de devam etmektedir. Ar-Ge ve laboratuvarımıza yaptığımız yatırımın karşılığını uluslararası fuarlarda görüyor.

Tüm bu çalışmalar ışığında Ar-Ge ve buna paralel inovasyon çalışmaları ile Aksuvital geleceğe daha güvenle bakmakta ülkesine kendi uzmanlık alanı olan doğal ürünler konusunda hızlı ve istikrarlı yükselen bir grafikle katkı sağlamaya devam etmektedir."

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar