18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5092
EURO34.7651
ALTIN2492.6

Medyum Ali Gürses kimdir? Medyum Ali Hoca çalışma alanları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Medyum Ali Gürses kimdir? Medyum Ali Hoca çalışma alanları
Abone ol
Çok özel bir tarihi olan ve her kültürde az çok iz bırakmış ledün ilmi, Hz. Hızır’a dayanan yoğun bir tarihe sahip. Hem doğu kültürlerinde rastlanan, hem de batıda farklı isimlerle anılan bu ilim, medyum hocaların vefk yapımında başvurduğu temel uygulamalardan bir tanesi olarak tanınıyor.

Çok özel bir tarihi olan ve her kültürde az çok iz bırakmış ledün ilmi, Hz. Hızır’a dayanan yoğun bir tarihe sahip.

Hem doğu kültürlerinde rastlanan, hem de batıda farklı isimlerle anılan bu ilim, medyum hocaların vefk yapımında başvurduğu temel uygulamalardan bir tanesi olarak tanınıyor.

Vefk yapılırken medyumların işin içerisine birçok ilim katması gerekli.

Özellikle insanların bireysel enerjilerine müdahil olunan manevi çalışmalarda, sıcaklık, evlilik gibi etkiler yaratan vefklerde mutlaka ledün ilmi kullanılması gerekiyor.

Medyum Ali Gürses’in Mısır’da başlayan ve daha pek çok ülkede devam eden eğitimi ile öğrendiği ve vefklerde kullanmaya başladığı bu ilim, tasavvuf ekollerinde de ciddi anlamda öneme sahip.

Tam olarak sırlarına vakıf olmanın imkansız olduğu ledün ilminde, Medyum Ali Hoca gibi isimlerin başarılı çalışmalara imza attığına tanık olabiliyoruz.

Tek başına bile, bir kişinin talep ettiği etkiyi yaratmak için yeterli olabilen bu ilim, havas ve diğer çalışmalarla birleştirildiğinde bambaşka bir hale bürünebiliyor.

Medyum Ali Gürses, neredeyse tüm vefk çalışmalarında bu ilme ihtiyaç duyulduğundan bahsetmekte.

Bazı kaynaklarda, yaşanan olayların iç yüzüne vakıf olmak amacıyla öğrenildiği söylenen ledün ilmi, kişilerin enerjilerinin medyumlar tarafından okunabilmesi ve buna uygun çalışmalar hazırlanabilmesi için de kullanılıyor.

Medyum Ali Hoca’nın çalışma prensiplerinin başında gelen bu enerji okuması, ledün ilmi olmadan mümkün olamıyor.

Ledün ilminin sırlarının ne kadar derine ulaştığını anlamak mümkün değil.

Çok gizli tutulması ve neredeyse he kültürde adeta bir hazine gibi saklanması, bu ilmi halkın gözünde çok daha ayrı bir yere koyuyor.

Bir dönem, bu ilmi bilenlere üstat gözüyle bakılırken, günümüzde bile bu işte bilgisi yüksek olan medyum hocalar otorite kabul ediliyor.

Medyum Ali Gürses gibi isimler, ledün bilgisi sayesinde sadece Türkiye’de değil, aynı zamanda dünyanın çeşitli ülkelerinde de ilgi görüyor.

Hem karmaşık olması, hem de işinin ehli olmayanlara verilmeyen bir ilim olması nedeniyle ledün fazlasıyla merak uyandırıcı.

Sırları hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor olsa da iyi bir medyum hocanın elinde muhteşem bir etki yaratacağı aşikar.

Medyum Ali Hoca muhabbet, sıcaklık, rızık, kısmet, ikna gibi birçok farklı konuda vefk çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

Kendisine ait www.medyumali.com sitesinden çalışma alanları ve şekliyle ilgili detaylı bilgiye ulaşabileceğiniz, Facebook sayfasında (www.facebook.com/medyumaligurses) onbinlerce insanın takip ettiği Ali Hoca telefon yoluyla da (0535 590 62 75) hizmet vermekte.


  • 0
    SEVDİM
  • 6
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 6
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar