160x600
12 December, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Osmaniye’de Gözler Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye’de Gözler Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nda
Abone ol
Osmaniye’de vatandaşların yakından takip ettiği Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Türkiye genelinde milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren 2026 yılı asgari ücret belirleme sürecinde ilk adım atıldı.

Osmaniye’de de büyük bir merakla izlenen Asgari Ücret Tespit Komisyonu, ilk toplantısını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Toplantıya, Çalışma Genel Müdürü Oğuz Tuncay başkanlık ederken, işçi tarafının toplantıya katılmaması dikkat çekti.

İşveren tarafı adına görüşmelere Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) katıldı.

Komisyonun ilk oturumunda, 2026 yılında geçerli olacak asgari ücretin belirlenmesi için izlenecek çalışma takvimi ele alındı.

Toplantıda, ikinci görüşmenin 18 Aralık Perşembe günü yapılması kararlaştırıldı.

Osmaniye’de hem işçi hem işveren kesimi, 2026 asgari ücretinin yaşam koşullarını iyileştirecek düzeyde belirlenmesini beklerken, nihai kararın yapılacak görüşmelerin ardından açıklanması öngörülüyor.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Babaeskide çiftçiler eğitim toplantısında bilgilendirildi Önceki Haber

Babaeskide çiftçiler eğitim toplantısınd...

Çarşambada SAMKARTa geçiş süreci tamamlandı Sonraki Haber

Çarşambada SAMKARTa geçiş süreci tamamla...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar