28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3511
EURO35.1428
ALTIN2308.4

Verem konulu logo ve şiir yarışmasında ödüller dağıtıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Verem konulu logo ve şiir yarışmasında ödüller dağıtıldı
Abone ol
Osmaniye'de, 73. Verem Eğitimi ve Propaganda Haftası dolayısıyla düzenlenen logo ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Osmaniye'de, 73. Verem Eğitimi ve Propaganda Haftası dolayısıyla düzenlenen logo ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Osmaniye Verem Savaş Derneği Başkanlığı ortaklığında düzenlenen Logo ve Şiir yarışmalarında dereceye giren öğrenciler belirlendi.

Bu kapsamda, Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda düzenlenen törene Vali Ömer Faruk Coşkun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, Osmaniye İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, Osmaniye Verem Savaş Derneği Başkanı Ünal Besen, İl Sağlık Müdürlüğü personeli, okul müdürleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Vali Coşkun, ödül töreni öncesinde dereceye giren öğrencilerin eserlerinin yer aldığı sergiyi gezdi.

Programın devamında Verem Savaş İl Koordinatörü Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Mikail Özdemir tarafından verem hastalığının mevcut durumu ve tedavisi hakkında sunum yapıldı. Ardından, 73. Verem Eğitim ve Propaganda haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Logo ve Şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler tarafından şiirleri okundu ve logoların sunumu yapıldı.

Logo yarışmasında birinci olan Sultan Baybars Anadolu Lisesi öğrencisi Mine Erdem, ikinci olan Bahçeşehir Koleji öğrencisi Nursima Karakaya, üçüncü olan Adnan Oğuz Anadolu Lisesi öğrencisi Mehmet Kağan Sivridemir ve mansiyon ödülü alan Özel Ender Koleji öğrencisi Batuhan İpek ile Şiir yarışmasında birinci olan Atatürk Ortaokulu öğrencisi Ayşegül Göğebakan, ikinci olan Şehit Çağrı Doğan Ortaokulu öğrencisi Doğa Keleş, üçüncü olan Şehit Çağrı Doğan Ortaokulu öğrencisi Ahmet Akif Yıldırım ve mansiyon ödülü kazanan Özel Doğa Koleji öğrencisi Muhammet Doruk Bahar’a ödülleri Vali Ömer Faruk Coşkun tarafından ödülleri verildi.

Vali Coşkun, öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Öğrencilere ödül takdiminin ardından, Osmaniye Verem Savaş Derneği Başkanı Ünal Besen tarafından Vali Ömer Faruk Coşkun’a plaket takdim edildi.

Programda ayrıca İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz ve Verem Savaş İl Koordinatörü Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Mikail Özdemir’e plaketleri Vali Coşkun tarafından verilirken, Osmaniye Verem Savaş Derneği Başkanı Ünal Besen’e ise plaketi İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz tarafından sunuldu.

Program, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.


 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar