20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Vali'ye Polis haftası ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali'ye Polis haftası ziyareti
Abone ol
OSMANİYE Valisi Dr. Mehmet Oduncu, Polis Haftası nedeniyle kendisini ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Murat Yüreklier, Komiser Yardımcısı Çetin Çöllü ve Polis Memuru Arzu Aydın'ı Makamında kabul etti.
OSMANİYE Valisi Dr. Mehmet Oduncu, Polis Haftası nedeniyle kendisini ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Murat Yüreklier, Komiser Yardımcısı Çetin Çöllü ve Polis Memuru Arzu Aydın'ı Makamında kabul etti.


Müdür Ceren, Polis Haftası etkinlikleri hakkında Vali Dr. Mehmet Oduncu'ya bilgi vererek, bu seneki etkinliklerde şehitliklerin yanı sıra şehit ve gazi ailelerini ziyaret edeceklerini, şehit polisler için mevlit okutulacağını söyledi.


'POLİS HAFTASINDA EĞERLENDİRME YAPMALIYIZ'
Vali Dr. Mehmet Oduncu ise Polis Haftasını kutlayarak, "Önemli gün ve haftalar vesilesiyle, başta çalışanların sıkıntıları olmak üzere, yaşanan sıkıntıların ve bunların çözüm yollarının gündeme getirilmesinin daha doğru olacağını düşünüyorum. Örneğin, Polis Haftası vesilesiyle bizler, yöneticiler olarak, Osmaniye'nin çalışanları olarak, geçen yıl Osmaniye'de güvenlik ve asayişin sağlanması noktasında ne kadar başarılıydık, hangi konularda aksaklıklarımız vardı, hangilerini düzeltebildik, düzeltemediklerimizi neden düzeltemedik, bugün aksayan hususlar neler, başarılı olduğumuz hususlar neler, bunları değerlendirmeliyiz. Diğer yandan şehit aileleri ve gazilerimizi ziyaret etmeli ve onların problemleri varsa bunların çözümünü sağlamalıyız" diye konuştu.


'BAŞARI, VATANDAŞ MEMNUNİYETİNİ ARTTIRIR'
Osmaniye'de vatandaşların, güvenlik güçlerinden beklentilerinin neler olduğunun değerlendirilmesinin Emniyet Teşkilatının çalışmalarındaki başarıyı ve vatandaş memnuniyetini artıracağını ifade eden Vali Oduncu, bu konuda vatandaşların fikirlerini ifade edebilecekleri anket yapılmasının faydalı olacağını kaydetti. İlin yöneticisi olarak Osmaniye İl Emniyet Teşkilatını başarılı bulduğunu belirten Vali Oduncu, “Eksiklerimiz muhakkak var. Zaman zaman İl Emniyet Müdürümüzle bu konuda görüş alışverişinde bulunuyor, eksiklerimizi tespit ederek bunları giderme konusunda gayret gösteriyoruz. Vatandaşımızın beklentileri varsa bunları da karşılamalıyız” dedi.


Devletin birinci vazifesinin, vatandaşının can ve mal güvenliğini sağlamak olduğunu belirten Vali Oduncu dolayısıyla devletin en önemli görevini yerine getiren Emniyet ve Jandarma Teşkilatı mensuplarının görevlerinin çok önemli olduğunu, çalışma şartlarının da daha iyi hale getirilmesinin verimliliği artıracağını belirterek, "Daha huzurlu bir il olma yolunda güzel gelişmeler olacağına inanıyorum" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar