29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3602
EURO35.0199
ALTIN2325.6

Vali Coşkun, vatandaşların sorunlarını dinledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Coşkun, vatandaşların sorunlarını dinledi
Abone ol
Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Huzur Toplantısında, Karaçay Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek, sorun ve talepleri dinledi.

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Huzur Toplantısında, Karaçay Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek, sorun ve talepleri dinledi.

Erdem Bayazıt İmam Hatip Ortaokulu Toplantı Salonunda düzenlenen toplantının başında, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yapılan sunumla vatandaşlar; konut güvenliği, genel güvenlik önlemleri, dolandırıcılık olaylarının önlenmesi, düğünlerde silah atılmasının önlenmesi konusunda bilgilendirildiler.

Vali Ömer Faruk Coşkun, sunumda dile getirilen güvenlik önlemlerinin oldukça önemli olduğunu vurgulayarak, "Temennimiz, siz değerli mahalle sakinlerimizin, İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından yapılan sunumda dile getirilen güvenlik önemlerine hassasiyetle riayet etmeniz, gerekli tedbirlerinizi almanızdır. Sizlerden, bu konuda göstereceğiniz duyarlılıkla, meydana gelmesi muhtemel birçok olayın önlenmesi noktasında katkı sunmanızı bekliyoruz." diye konuştu.

Toplantıda mahalle sakinlerinin iletmek istedikleri sorun ve talepleri dinleyeceklerini ve bunlara hep birlikte çözüm arayacaklarını söyleyen Vali Coşkun, daha sonra sözü mahalle sakinlerine bıraktı.

Toplantının devamında Karaçay Mahallesi sakinleri talep ve sorunlarını Vali Coşkun'a ilettiler.

Söz almak isteyen tüm vatandaşları tek tek dinleyen Vali Coşkun, katılımlarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkür ederek, "Mahallenizin sorunlarına duyarlılık göstererek bu toplantıda sorunlarınızı bizlere iletmenizden dolayı sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bizlere iletmiş olduğunuz sorun ve talepleri değerlendireceğiz ve imkânlarımız ölçüsünde, öncelik acil olanlar olmak üzere, çözmek için gayret göstereceğiz. ”dedi.

Toplantı sonunda, mahalle sakinleri Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol mensuplarına talep ve sorunlarını dinledikleri için teşekkür ettiler.

Toplantının ardından okulun öğretmenleri ile bir araya gelen Vali Ömer Faruk Coşkun, öğretmenlerle bir süre sohbet ederek taleplerini, fikir ve görüşlerini dinledi.

Vali Coşkun, tüm öğretmenlere fedakâr çalışmaları nedeniyle teşekkür ederek okuldan ayrıldı.  
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar