19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.597
EURO34.7861
ALTIN2507.3

Köy Muhtarlarının sorunları dinlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Köy Muhtarlarının sorunları dinlendi
Abone ol
Osmaniye merkeze bağlı Köy Muhtarlarının sorunlarını dinlemek, sorunların giderilmesi amacı ile toplantı düzenlendi.

Osmaniye merkeze bağlı Köy Muhtarlarının sorunlarını dinlemek, sorunların giderilmesi amacı ile toplantı düzenlendi.

Osmaniye İl Encümen Meclisi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, Yol ve ulaşım hizmetleri Müdürü Kadir Tohumcu Su ve kanal hizmetleri Müdürü Mustafa Demir katılarak değerlendirme de bulundu.

Köy Muhtarları toplantısına Merkeze bağlı; Kırıklı, Çona, Kayalı, Hemite, Serinova, Çağşak, Sakarcalık, Bahçe, Orhaniye, Sakızgediği, Karataş, Çardak, Issızca, Tehçi, Oruçgazi, Yarpuz, Küllü ve Şekerdere Köy Muhtarları katıldı. Toplantı sonunda muhtarların köyleriyle ilgili belirttiği hususlara kısa, orta ve uzun vadede yapılacak çözümler hakkında mutabakat sağlandı.

Toplantı ile ilgili görüşlerini ifade eden Merkez Şekerdere Köyü Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Kama, İl Özel İdaresinin kendileriyle ilgili böyle bir toplantı düzenlenmesinde son derece memnun olduklarını, bu nedenle İl Genel Meclis Başkanı, Genel Sekreter, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü ile Su ve Kanal Hizmetleri Müdürüne teşekkür etti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat yaptığı değerlendirmede, “Çalışmalarımızda sonsuz desteklerini gördüğümüz başta Sayın Valimiz olmak üzere, Milletvekillerimiz, İl Genel Meclisimiz ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyor, çalışmalarımızla insanımıza en hızlı hizmet götürmenin gayreti içerisinde bulunuyoruz” dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice ise yaptığı açıklamada sorunların çözümü noktasında meclis olarak her türlü katkıyı verdiklerini, idareyle bütünlük içerisinde çalışıldığını, yapılan işin teknik bilgi ve donanım gerektirmesi nedeniyle bu toplantının düzenlendiğini, bugüne kadar olduğu gibi belirlenen ilkeler doğrultusunda Muhtarların

sıkıntılarının giderilmesi için çalıştıklarını belirterek, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ile Muhtarlara teşekkür etti.

Muhtarlarla yapılan toplantı, dilek ve temennilerle sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar