19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5557
EURO34.7639
ALTIN2497.0

İŞKUR sayesinde çalışacaklar!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İŞKUR sayesinde çalışacaklar!
Abone ol
Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü tarafından, 10 kişi, İşbaşı Eğitim Programı kapsamında bir markette reyon görevlisi ve kasiyer görevinde çalışacaklar. 

OsmaniyeÇalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü tarafından, 10 kişi, İşbaşı Eğitim Programı kapsamında bir markette reyon görevlisi ve kasiyer görevinde çalışacaklar. 

Osmaniye İŞKUR İl Müdürlüğü ile BİM market arasında yapılan protokol ile İşbaşı Eğitim Programı (İEP) düzenlendi.

Düzenlenen program ile Osmaniye ve Düziçi'nde bulunan market şubelerine toplamda 10 kişi istihdam edilecek.

Program dâhilinde görev yapacak olan kişiler Reyon Görevlisi ve Kasiyer mesleklerinde çalışacaklar.

Osmaniye İŞKUR İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, yapılan istihdam ile ilgili, "İlimizde işsizlik ile mücadelemiz devam etmektedir.

2019 istihdam seferberliği kapsamında gerçekleştirdiğimiz işyeri ziyaretlerinde; işverenlerimize yönelik uygulanan istihdam teşvikleri ve İŞKUR tarafından uygulanmakta olan istihdama katkı sağlayıcı programlarımızı anlatmaya devam ediyoruz.

İşverenlerimizi bu desteklerimizden faydalanmaları için İl Müdürlüğümüze davet ediyoruz. Bu çalışmalarımızın karşılığını yaptığımız istihdamlar ile görmekteyiz.

Bunlardan bir tanesi BİM markete yapmış olduğumuz10 kişilik istihdamdır.

Bu istihdamı İşbaşı Eğitim Programı kapsamında gerçekleştirerek iş arayan vatandaşlarımıza iş tecrübesi kazandırmayı, işverenlerimize ise ihtiyaç duydukları işgücünü kendilerinin yetiştirmesine ve işe alacakları kişiyi işbaşında tanımasına imkân sağlıyoruz.

Osmaniye İŞKUR İl Müdürlüğü olarak en alt kademeden en üst kademeye kadar çalışan bütün personeller ile iş arayan, işveren ve işçi olan herkesin hizmetinde olduğumuzu, işsizliğin azaltılması, istihdamın korunması ve arttırılması konusunda elimizden gelen gayret ile çalıştığımızı bir kez daha belirtmek isterim." dedi. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar