18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5007
EURO34.7617
ALTIN2487.1

Eskici ve Hurdacılar örgütlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eskici ve Hurdacılar örgütlendi
Abone ol
Osmaniye’de “eskici ve hurdacı”lar örgütlenerek dernek kurup çalışmalarına başladı.

Osmaniye’de “eskici ve hurdacı”lar örgütlenerek dernek kurup çalışmalarına başladı.

Osmaniye’de “2. El Hurdacılar, Eskiciler, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği” kurularak çalışmalarına başladı.

Osmaniye Merkez Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi 7556. Sokak üzerinde dernek binasında kuruluşlarını tamamlayan eskici ve hurdacılar, yönetim kurulunu da belirleyerek ziyaretlerine başladılar.

Derneğin kurucu başkanlığına Adnan Gökçen, Başkan Yardımcılığına Reşat Yıldırım, Muhasip üyeliğe Zati Genç, Sekreterliğe Hulusi Kavun, üyeliklere ise; Ali Erdoğan, Halim Özdoğan ve Murat Yolcu getirildi.

Dernek başkanı Adnan Gökçen amaçlarını sıralarken; “ Üyelerimizin rahat Pazar yapabilmeleri ve onların rahat istihdam sağlamaları için çalışacağız. Uzun vadede geriye dönüşümü, iş alanlarını üyelerimizle gerçekleştireceğiz. Belediye’den Pazar yeri isteğinde bulunduk, dilekçemizi ilettik. Meclis onayının gerektiğini söylediler, şimdi bu yanıtı bekliyoruz. Siyasi Partilerin il ve Merkez ilçe başkanlarını ziyaret ederek görüşmelerde bulunduk. Pazar yeni sorunumuzun çözümlenmesini istedik. Daha önce Kapalı Salı Pazar yerindeki satışlarımızın yasaklanmasının ardından şimdi ortada kalmış durumdayız.”dedi.

ÜYE SAYIMIZ 70’İ GEÇTİ

Dernek başkanı Adnan Gökçen, derneğin resmiyet kazanmasının ardından üye sayısının 70’in üzerine çıktığını belirterek, Pazar yeri sorunumuzun çözümlenmesi halinde 300 dolayında üye sayısına ulaşacağımızı ümit etmekteyiz. Pazar yerimizdeki satılacak olan ikinci el ürünlerin dernek olarak takibinde olacağız. Alındığı yeri belli olmayan eşyaların satışına izin vermeyeceğiz. Derneğimizin karar ve kurallarına uymayanları Pazar yerinde satış yapmalarına izin vermeyeceğiz”diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar