20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Defterdar Temiz, Cebelibereketli Gazetecileri ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Defterdar Temiz, Cebelibereketli Gazetecileri ziyaret etti
Abone ol
Osmaniye Defterdarı Emin Temiz, ‘Vergi Haftası’ dolayısıyla Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti’ni (CGC) ziyaret etti.

Osmaniye Defterdarı Emin Temiz, ‘Vergi Haftası’ dolayısıyla Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti’ni (CGC) ziyaret etti.

CGC Ali Türkmen salonunda gerçekleştirilen ziyarette, Vergi Dairesi Müdürü Ramazan Çeçen, Personel Müdürü Bülent Turunç da yer aldı.

Defterdar Temiz, burada yaptığı açıklamada, vergi haftası dolayısıyla yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Vergi Haftasında kent genelinden vergi bilincinin arttırılması yönelik etkinlikler yapıldığını söyledi.

Defterdarlığın amaçlarının hızlı, güvenilir, etkin, verimli, şeffaf, çalışan ve vatandaş odaklı, mükellef memnuniyetini esas alan güler yüzle hizmet sunmak olduğunu aktaran Temiz, “Vergi haftası etkinliklerinde verginin önemini vergi bilincini daha geniş kitlelere aktarmak için sizlere ziyarette bulunduk. Tek gayemiz memlekete daha faydalı olmak. Ayrıca gazetecilere, yerel basına da bu hafta için destekleri için teşekkür ederim” dedi.

Temiz, 31.Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında vergi rekortmenleri ile kentte en fazla ihracat yapan ve istihdam sağlayan vergi mükelleflerine yönelik 27 Şubat’ta Ticaret ve Sanayi Odasında plaket töreni düzenleneceğini sözlerine ekledi.

CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, vergi vermenin vatandaşlık görevi olduğunu belirtti.

Vergi Haftasının vergi bilincinin gelişmesi açısında önemli olduğunu aktaran Cihangir, bu anlamada Defterdarlığın çalışmalarını dikkatle takip ettiğini anımsattı.

Yerel basında yaşanan sorunların çözüme kavuşmasının önemli olduğunu ifade eden Cihangir, ”Teknolojik gelişmeler ışığında ülkemizde medya alanında kapsamlı bir değişime, yenilenmeye ihtiyaç duyulmaktadır. Meslektaşlarımız, meslek onurlarını korumak adına mücadele etse de, yasal boşluktan yararlanan çıkarcıların medya sektöründe boy göstermesine engel olamamaktadır. Bu nedenle basın sektöründe öncelikli olarak yasal mesleki düzenleme yapılmalıdır” ifadelerini kullandı.

Defterdar Temiz, ziyaret sonunda CGC Başkanı Ali Cihangir’e çiçek takdim etti. CGC Basın


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar