29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3878
EURO35.1575
ALTIN2324.6

CHP Merkez İlçe CGC ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Merkez İlçe CGC ziyareti
Abone ol
Osmaniye Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı eğitimci Abdulkadir Özgan ve yönetim kurulu üyeleri Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti’ni (CGC) ziyaret etti.

Osmaniye Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı eğitimci Abdulkadir Özgan ve yönetim kurulu üyeleri Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti’ni (CGC) ziyaret etti.

CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, Özgan ve yönetimine başarı dileyerek ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Kentte günlük yerel gazetelerin büyük sorunlarla karşı karşıya olduğunu sürekli yayın yapan haftalık gazetenin ise bulunmadığını dile getiren Cihangir, “Gazete maliyetlerin artması, kamu kurum ve kuruluşlarının keyfi uygulamalarıyla basın ilan gelirleri azaldı.

Gazetelerin ayakta durması bu sebeple güçleşti. Haftalık gazeteleri hiç saymıyorum. Gazeteciliği etkileyen bir konuda meslek artık evrim değiştiriyor. Artık dijital mecralar daha etkili olmaya başladı. Bütün bu konularla ilgili dosya hazırlandı. Gerekli mecralara ilettik. Ne olur bilemiyoruz” şeklinde konuştu.

Cihangir, CHP Merkez ilçe başkanı Abdulkadir Özgan ve yönetimine çalışmalarında başarı diledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı eğitimci Abdulkadir Özgan, CGC Yönetimine teşekkür etti.

CHP Merkez İlçede kongre sonrası göreve başladığını ifade eden Özgan, sorumluluklarının bilinciyle çalışma yürüteceklerini ifade etti.

Birlik ve beraberliği önemsediklerini dile getiren Özgan, “Biz cumhuriyet halk partililer arasında, dargınlık, kırgınlık olmaz, olmamalıdır. Bizler yönetici olarak hoşgörülü ve kucaklayıcı olmak zorundayız. Bize, sitem eden bir arkadaşımız olabilir. Ama biz onunda gönlünü almasını bilmeliyiz. Parti içerisindeki arkadaşlarımıza nasıl olsa ulaşırız. Önemli olan partili olmayan hemşerilerimize ulaşmaktır. Parti içerisindeki yarışların sonucu başarı sayılmaz. Esas başarı, Osmaniye’de yapılacak olan yerel seçimleri kazanmak, birden fazla milletvekili çıkarmak olmalıdır. Hiçbir başarı tek başına olmaz. Başarmak için birlik olmalıyız beraber olmalıyız kucaklayıcı olmalıyız” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar