19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5951
EURO34.7975
ALTIN2498.0

Bayan Basket Takımından başkan Kara’ya ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayan Basket Takımından başkan Kara’ya ziyaret
Abone ol
As Osmaniye bayan basketbol takımı yöneticileri, teknik heyeti ve oyuncuları Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’yı makamında ziyaret etti.

As Osmaniye bayan basketbol takımı yöneticileri, teknik heyeti ve oyuncuları Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’yı makamında ziyaret etti.

 

Yeniden belediye başkanı seçilen Başkan Kadir Kara’ya hayırlı olsun temennilerini dile getiren takım yönetici ve oyuncuları, takımın son hali ile ilgili bilgiler de aktardılar.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kadir Kara, As Osmaniyespor Bayan Basketbol takımının Osmaniye’de spor hayatına ayrı bir heyecan getirdiğini söyledi. 1.lig yolunda As Osmaniyespor’a yürekten başarılar dileyen Başkan Kara, 1.lig yolunda bu Cuma günü Ankara’da oynanacak olan sezonun en önemli karşılaşmasında takımı yalnız bırakmayacağını söyledi.


Ziyarette konuşan Basketbol İl Temsilcisi Murat Teke, Osmaniye’nin bayan basketbolunda önemli bir yere geldiğini ifade etti. Teke, Başkan Kadir Kara’ya yeniden belediye başkanı seçilmesinden dolayı kutlarken şimdiye kadar verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.


As Osmaniyespor Kulüp Başkanı Mehmet Serkan Erdem ise hedeflerinin 1.lig olduğunu dile getirdiği konuşmasında Başkan Kadir Kara’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti. Kendilerinin bu takımı bir noktaya taşıdıklarını ifade eden Erdem, aslında bu takımın yerel idarenin yönetiminde olması gerekliliğini söyledi.


Takımın yeni antrenörü Aydın Uğuz ise şehre ve takıma alıştığını dile getirdiği konuşmasında bayan basketboluna bu şekilde pozitif bakan bir belediye başkanı ile karşılaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve bu hafta Cuma günü Ankara’da sezonun en önemli maçına çıkacaklarını da sözlerine ekledi.


Bayan basketbol milli takımının en çok formasını giyenlerden biri olan ve şu anda takımın neredeyse her şeyi olan oyuncu-antrenör Arzu Özyiğit ise takım oyuncuları adına konuştu. Osmaniye’de çok güzel bir kitlenin olduğunu dile getiren Özyiğit, “Sayın başkanımız bu oluşuma çok pozitif baktığını görüyorum. Bizlere de güler yüzü ile ilerisi için büyük umut veriyor. Her hafta billboardlarda resimlerimiz görüyoruz. Bizlere önem veriyor. Bu hafta önemli bir maçımız var. Ankara’ya gelerek bizlere destek olacak olan başkanımıza bu maçı hediye edeceğiz. Sayın başkanımızın yeniden seçilmesinden dolayı tüm takım adına hayırlı olsun temennilerimizi belertmek için buradayız” dedi.


Ziyarette ayrıca As Osmaniyespor bayan basketbol takımı oyuncuları, genel menajer Harun Poyraz ile idari menajer Ali Çöloğlu da hazır bulundu.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar